קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות7
מגזין

צדפות צרובות עם בזיליקום, אנשובי ופודינג תירס מתוק

צדפות צרובות עם בזיליקום, אנשובי ופודינג תירס מתוק
צדפות צרובות עם בזיליקום, אנשובי ופודינג תירס מתוק הוא pescatarian ומספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 34 גרם של שומן, וסך הכל 399 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכי לחנות וקחי אנשובי, שמנת כבדה, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו צדפות מחבת צרוב עם פלפל ובצל בשמן אנשובי, מרק תירס מתוק רזה עם צדפות ים חריפות מתובלות, ו צדפות צרובות עם תירס מתוק, אדממה וחמאה חומה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
חמאה ארבעה ramekins 1 כוס. בסיר בינוני, לשלב את התירס, חלב ושמנת כבדה ומבשלים על חום גבוה בינוני במשך 2 דקות. חצי פירה של התערובת בבלנדר. תחזיר את המחית לסיר.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
בסיר בינוני אחר, להמס את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
מוסיפים את הקמח ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב, במשך 1 דקה. בהדרגה להקציף בתערובת התירס ולהביא לרתיחה, ואז מבשלים, לטאטא, במשך 1 דקה; העונה עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5
הסר מהחום וקצף בחלמון הביצה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
6
בואו להתקרר עד חם, על 20 דקות.
7
בקערה גדולה, נירוסטה, באמצעות מערבל כף יד, להכות את החלבונים ביצה עם קמצוץ של מלח עד פסגות המשרד טופס. מקפלים שליש של הלבנים מוכים לתערובת התירס, ואז לקפל את הלבנים הנותרים. כפית את התערובת לתוך ramekins. הגדר את ramekins בתבנית אפייה קטנה בזהירות להוסיף מספיק מים לצלחת כדי להגיע שליש מהדרך את הצדדים של ramekins.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
אופים במשך כ 30 דקות, עד puddings הם רק קצת jiggly במרכז.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
במחבת גדולה, מחממים 3 כפות שמן זית עד לעישון. מתבלים את הצדפות במלח, מוסיפים אותן למחבת ומבשלים מעל חום גבוה עד להשחמה בתחתית, כ-3 דקות. הפעל ומבשל את הצדפות במשך 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
הסר את המחבת מן החום ולהעביר את הצדפות לצלחת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
מוסיפים את האנשובי למחבת ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד שהם מתמוססים, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
הוסף 1 כף של מיץ לימון והמים למחבת ומבשלים עד מעובה, גירוד את חתיכות השחמה על החלק התחתון של המחבת, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
הסר מהחום. מערבבים בזיליקום וכל מיצים שהצטברו מן הצדפות. מתבלים במלח. החזירו את הצדפות למחבת והישארו חמות.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
14
בקערה, לזרוק את יורה אפונה עם הנותרים 1/2 כף שמן זית 1 כפית מיץ לימון; העונה עם מלח. מסדרים את הצדפות על 4 צלחות ויוצקים את הרוטב בזיליקום אנשובי על גבי. תלוש את הסלט לירות אפונה לצד ומגישים עם פודינג תירס.
מרכיבים שתצטרך
רוטב דגיםרוטב דגים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
אפונה יורהאפונה יורה
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה

יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר

שרדונה, שנין בלאן ופינוט נואר הם בחירה מצוינת לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא יין בדיעבד שרדונה. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
יינות בדיעבד שרדונה
יינות בדיעבד שרדונה
השרדונה שלנו מ-2018 מקורו בכרמים בקרנרוס ובאוק נול. מותסס נירוסטה, ולאחר מכן בגיל שלושה חודשים על lees אלון צרפתי ניטראלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושה הפה. זה 100% שרדונה מראה חומציות שמורות בדרך כלל עבור יינות אל חלד בלבד. זה שרדונה מאוזן להפליא.