צדפות צרובות עם בזיליקום, אנשובי ופודינג תירס מתוק
צדפות צרובות עם בזיליקום, אנשובי ופודינג תירס מתוק הוא pescatarian ומספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 34 גרם של שומן, וסך הכל 399 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכי לחנות וקחי אנשובי, שמנת כבדה, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו צדפות מחבת צרוב עם פלפל ובצל בשמן אנשובי, מרק תירס מתוק רזה עם צדפות ים חריפות מתובלות, ו צדפות צרובות עם תירס מתוק, אדממה וחמאה חומה (מתכונים דומים).
הוראות
חמאה ארבעה ramekins 1 כוס. בסיר בינוני, לשלב את התירס, חלב ושמנת כבדה ומבשלים על חום גבוה בינוני במשך 2 דקות. חצי פירה של התערובת בבלנדר. תחזיר את המחית לסיר.
בסיר בינוני אחר, להמס את החמאה.
מוסיפים את הקמח ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב, במשך 1 דקה. בהדרגה להקציף בתערובת התירס ולהביא לרתיחה, ואז מבשלים, לטאטא, במשך 1 דקה; העונה עם מלח.
הסר מהחום וקצף בחלמון הביצה.
בואו להתקרר עד חם, על 20 דקות.
בקערה גדולה, נירוסטה, באמצעות מערבל כף יד, להכות את החלבונים ביצה עם קמצוץ של מלח עד פסגות המשרד טופס. מקפלים שליש של הלבנים מוכים לתערובת התירס, ואז לקפל את הלבנים הנותרים. כפית את התערובת לתוך ramekins. הגדר את ramekins בתבנית אפייה קטנה בזהירות להוסיף מספיק מים לצלחת כדי להגיע שליש מהדרך את הצדדים של ramekins.
אופים במשך כ 30 דקות, עד puddings הם רק קצת jiggly במרכז.
במחבת גדולה, מחממים 3 כפות שמן זית עד לעישון. מתבלים את הצדפות במלח, מוסיפים אותן למחבת ומבשלים מעל חום גבוה עד להשחמה בתחתית, כ-3 דקות. הפעל ומבשל את הצדפות במשך 1 דקה יותר.
הסר את המחבת מן החום ולהעביר את הצדפות לצלחת גדולה.
מוסיפים את האנשובי למחבת ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד שהם מתמוססים, על 2 דקות.
הוסף 1 כף של מיץ לימון והמים למחבת ומבשלים עד מעובה, גירוד את חתיכות השחמה על החלק התחתון של המחבת, על 1 דקה.
הסר מהחום. מערבבים בזיליקום וכל מיצים שהצטברו מן הצדפות. מתבלים במלח. החזירו את הצדפות למחבת והישארו חמות.
בקערה, לזרוק את יורה אפונה עם הנותרים 1/2 כף שמן זית 1 כפית מיץ לימון; העונה עם מלח. מסדרים את הצדפות על 4 צלחות ויוצקים את הרוטב בזיליקום אנשובי על גבי. תלוש את הסלט לירות אפונה לצד ומגישים עם פודינג תירס.