צדפות צרובות עם כרובית, צלפים וצימוקים
גשו לסופר וקנו צדפות ענק, כרובית, פטרוזיליה שטוחה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו כרובית עם שקדים, צימוקים וצלפים, כרובית פריכה עם צלפים, צימוקים ופירורי לחם, ו צדפות צרובות עם חמאה חומה, צלפים ושקדים קלויים (מתכונים דומים).
הוראות
להביא סיר בינוני של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיפים את הכרובית ומרתיחים על חום גבוה עד רק במכרז, 3 עד 4 דקות.
מסננים, מנערים את המים העודפים.
במחבת גדולה, מחממים את השמן עד מנצנץ. מתבלים את הצדפות במלח ופלפל; מוסיפים למחבת בשכבה אחת ומבשלים על אש גבוהה עד לזהב וקשוח, כ -2 דקות. סובב את הצדפות.
מוסיפים את החמאה, הכרובית, השקדים, הצלפים והצימוקים ומבשלים ללא הפרעה עד שהצדפות הן לבנות בכל רחבי והכרובית היא משחימה קלות כתמים, על 1 דקה יותר.
מוסיפים את חומץ בלסמי ומערבבים בעדינות למעיל.
העברה לצלחות, מקשטים עם הפטרוזיליה ומגישים.