קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות21
מגזין

צדפות צרובות עם למוני פארו וסלט ארוגולה

צדפות צרובות עם למוני פארו וסלט ארוגולה
מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 393 קלוריות. מתכון טבעוני זה מגיש 4 . זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם יש לך גרידת לימון, פלפל, מים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכונים דומים: סלט ארוגולה הדרים עם צדפות צרובות, צדפות ים ג'מבו צרוב עם ארוגולה נבולה, תירס, סלט שיטאקי & ויניגרט ג' ינג'ר סויה, ו ארוחת ערב הלילה: צדפות צרובות עם תרד וארוגולה.

הוראות

1
מביאים את המים לרתיחה מעל חום גבוה בסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוסיפים את פארו ו 1 כפית מלח, מערבבים לשלב, ולחזור לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך ולהמשיך להתבשל, ערבוב מדי פעם, עד פארו הוא במכרז, על 25 עד 30 דקות.בינתיים, במקום את כפית הנותרים של מלח, גרידת לימון, מיץ לימון, שום, ופלפל נמדד בקערה גדולה, לא מגיבה ומערבבים לשלב. בעוד לטאטא ברציפות, להוסיף 3 כפות של השמן בזרם איטי, יציב עד שהוא משולב באופן מלא. מניחים את הקערה בצד בטמפרטורת החדר לפחות 15 דקות.כאשר פארו מוכן, מיד לנקז אותו. לטאטא מחדש את רוטב לימון שום, להוסיף את פארו חם ארוגולה, ומערבבים לשלב. הניחו בצד בזמן שאתם מבשלים את הצדפות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
גרידת לימוןגרידת לימון
צדפותצדפות
ארוגולהארוגולה
שוםשום
פלפלפלפל
פארו.פארו.
לימוןלימון
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
3
הסר את הלשונית הלבנבנה (המכונה שריר המלכוד) מהצד של כל צדפה, לטפוח להם יבש מאוד עם מגבות נייר, ואת העונה שני הצדדים עם מלח ופלפל שחור טחון טרי.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחוןפלפל שחור טחון
צדפותצדפות
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
4
מחממים את כף השמן הנותרת במחבת גדולה על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מניחים את הצדפות במחבת לצרוב מבלי להפריע עד התחתית הם חום זהוב עמוק, על 3 עד 4 דקות. באמצעות מלקחיים, להפוך את הצדפות (אם הם מקל, לחכות עד שהם באופן טבעי לשחרר לפני היפוך) ולצרוב את הצד השני עד הצד השני הם אטומים במרכז, על 1 עד 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
צדפותצדפות
ציוד שתשתמש בו
מלקחייםמלקחיים
מחבתמחבת
6
העברה לצלחת גדולה.מערבבים את סלט פארו כדי recombine, ולאחר מכן לחלק בין 4 צלחות. מחלקים את הצדפות על הסלט ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
צדפותצדפות
פארו.פארו.

יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר

צדפות עובדות ממש טוב עם שרדונה, שנין בלאן, ופינו נואר. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.