צדפות צרובות עם סלסה פירות דרקון
המתכון צרוב צדפות עם פירות הדרקון Salsan מוכן תוך כ 15 דקות, וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 68 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא עירית, צדפות, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו צדפות צרובות עם סלסת פירות חמה, טאקו שרימפס מתובל בפהיטה עם סלסת פירות דרקון, ו צדפות צרובות עם סלסה ורדה (מתכונים דומים).
הוראות
שים את פרי הדרקון במקרר לכמה שעות ולאפשר לו לקבל קר מאוד. זה יאפשר לך לקצוץ אותו דק. מתבלים את הצדפות במלח ופלפל.
מחממים את שמן הזית במחבת על חום בינוני גבוה ומחבת צורבים את הצדפות עד חום זהוב (כ -2 עד 3 דקות בכל צד).
בקערה נפרדת, לשלב את פרי הדרקון, מיץ לימון, עירית קצוצה. למעלה הצדפות עם סלסת פירות הדרקון ומגישים
יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר
צדפות בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, שנין בלאן, ופינו נואר. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. יין שרדונה הנהר הרוסי של יקב לגונה עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
![יקב לגונה נהר שרדונה הרוסי]()
יקב לגונה נהר שרדונה הרוסי
כרם חוות לגונה (Laguna Ranch Vineyard) השוכן בלב עמק הנהר הרוסי הוא ביתם של שרדונה ברמה עולמית ב-30 השנים האחרונות. הכרם חייב את עונת הגידול הארוכה שלו לערפל הקריר שמגיע מהאוקיינוס השקט, ומעניק לענבי השרדונה שלנו איזון עדין בין חומציות חדה לטעמי פירות בשלים. שרדונה, יקב חוות לגונה (Laguna Ranch Cherdoney) הוא יין מאוזן ומפנק להפליא. נפתח עם הערות של תפוח, אגס, חבושים ומנדרינה, ממוסגר על ידי נימים מתוקים של תבלין אסיה. מאוזן ועשיר, לשרדונה הזה יש שדרית אקספרסיבית וגימור שכבתי ומתמשך.