צדפות צרובות עם שאלוט וקרם קוקוס
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 143 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו חלב קוקוס, שאלוט, צדפות ים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו מרק כרובית קארי-הדרים עם צדפות צרובות ובצלצלים פריכים, צדפות צרובות ברוטב לימון קוקוס, ו ריזוטו קוקוס תאילנדי עם צדפות צרובות (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, עם מיקסר על מהירות גבוהה, להכות קרם frache וחלב קוקוס עד פסגות רכות טופס. לכסות ולהירגע תוך הכנת שאלוט וצדפות.
במחבת nonstick 8-עד 10 אינץ ' על חום בינוני, מערבבים שאלוט בשמן עד פריך וזהב, 6 עד 10 דקות. עם כפית מחוררת, להעביר מגבת נייר כדי לנקז.
מפזרים את שני הצדדים במלח ופלפל.
הוסף צדפות בשכבה אחת למחבת (אין צורך לשטוף) ולבשל, הופך פעם אחת, עד השחמה משני הצדדים ובקושי אטום אבל עדיין לח-מחפש במרכז (לחתוך לבדוק), 3 עד 4 דקות בסך הכל.
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר, על 5 דקות.
מסדרים צדפות על מגש ומעל כל אחד עם כ 2 כפיות קרם קוקוס.
מפזרים באופן שווה עם שאלוט מטוגן.