צדפות צרובות עם שום Beurre Blanc
, המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 225 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך חמאת o ארץ, צדפות ים, חומץ יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו צדפות צרובות עם שום Beurre Blanc, צדפות צרובות עם עגבניות Beurre Blanc, ו צדפות צרובות מחבת עם עגבנייה ושוקולד לבן Beurre Blanc (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה, להמיס 1 כף של החמאה על חום בינוני גבוה. מבשלים צדפות בחמאה כ 5 דקות, הופך פעם אחת, עד חום זהוב מבחוץ ולבן ואטום בפנים.
הסר צדפות צלחת הגשה; לכסות כדי להתחמם.
מוסיפים שום, שאלוט, יין וחומץ למחבת, ערבוב כדי לשחרר חלקיקים חומים. מבשלים עד הנוזל מצטמצם פחות ממחצית. להפחית את החום נמוך; להוסיף 4 כפות חמאה. מבשלים ומערבבים עד שהחמאה נמסה.
מוסיפים 3 כפות הנותרים חמאה; לבשל ומערבבים עד הרוטב הוא מעובה ושמנת.
לחץ על רוטב דרך מסננת בסדר; להשליך מוצקים.
יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר
שרדונה, שנין בלאן ופינוט נואר הם בחירה מצוינת לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. שרדונה חנה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
![חנה שרדונה]()
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.