צדפות קלויות בתנור עם Chanterelles, בייקון ועגבניות
צדפות קלויות בתנור עם Chanterelles, בייקון, ועגבניות דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 287 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 25 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 4 . אם יש לכם שמן זית, לימון, צדפות בקונכיות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו צדפות עם בייקון מעושן ועגבניות, ספגטי עם צדפות ועגבניות שרי קלויות איטיות, ו עגבניות צלויות בתנור (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת 10 עד 12 אינץ ' אטומה לטגן (עם לפחות 2 1/2-in. הצדדים) מעל חום בינוני גבוה, מערבבים בייקון לעתים קרובות עד השחמה פריך, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים שמן זית, פטריות ושום ומערבבים לעתים קרובות עד שהפטריות מעט רפויות, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
צרור תרד טרי (בערך
3
מוסיפים חמאה, יין, עגבניות, זיתים, וזרעי טימין; מערבבים לעתים קרובות על חום גבוה עד שהחמאה נמסה ונוזל רותח.
צדפות בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, מוסקדט, וריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. שרדונה GEN5 עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 9 דולר לבקבוק.