צדפות רוקפלר
מתאים ל-4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 105 קלוריות. גשו לסופר וקנו צדפות, פירורי לחם פאנקו, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. נסו צדפות רוקפלר, צדפות רוקפלר, ו צדפות רוקפלר (מתכונים דומים).
הוראות
להמס חמאה במחבת sauté מעל חום גבוה בינוני ולהוסיף שום; לבשל עד ריחני, על 3 דקות.
מוסיפים תרד תינוק ויין לבן ומבשלים עד שרוב הנוזל התאדה, כ -6 דקות.
הסר תערובת שום למחבת ולהוסיף 1/4 כוס פירורי לחם וגבינת פרמזן, ועונה לטעום עם מלח ופלפל.
מטאטא Preheat. בזהירות לקלף צדפות, לוודא לשפוך מעט ככל הליקר של הצדפות ככל האפשר (לבדוק את זה פוסט כישורי סכין כדי לקבל כמה מצביעים).
מניחים צדפות על תבנית אפייה ומחלקים תוספות באופן שווה ביניהם.
מפזרים כל צדפה עם מלחיות לחם שנותרו, טפטוף עם פרנו.
מבשלים עד פירורי לחם הם פריך וצדפות מחוממים דרך, על 10 דקות.
מגישים מיד עם יין לבן מבעבע.