קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות63
מגזין

צדפות שומשום צרובות וסטייק טריאקי עם סלט כרוב צרוב

צדפות שומשום צרובות וסטייק טריאקי עם סלט כרוב צרוב
צדפות שומשום צרובות וסטייק טריאקי עם סלט כרוב צרוב יכול להיות רק ללא גלוטן וללא חלב מתכון שחיפשת. למנה העיקרית הזו יש 612 קלוריות, 44 גרם חלבון, ו 39 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הוא יקר מתכון לחובבי אוכל יפני. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. מתכון זה מאוכלרשת דורשת שומשום, עלי כוסברה טריים, חומץ יין אורז ותיבול גריל. זה מושלם עבור יום האהבה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 77%, וזה טוב. נסו סטייק צרוב וסלט אורז שומשום, פאן צרוב טרי מיין צולל צדפות שמנת אבוקדו שמפניה ענבים סלט טריאקי קברנה חמאת רוטב, ו צדפות שומשום צרובות עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
שלב את הג ' ינג ' ר והטריאקי בכלי רדוד. משפשפים סטייקים במעט תיבול גריל והופכים פנימה רוטב טריאקי ומניחים לשבת במשך 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
1/2 כוס כוסברה טרייה ו/או נענע קצוצים גס1/2 כוס כוסברה טרייה ו/או נענע קצוצים גס
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
2
מחממים מחבת ברזל יצוק על אש גבוהה. נגב מחבת עם שכבה דקה של שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
טפיחת צדפות יבשות.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
4
שלב את השומשום והעירית וגלגל את דפנות הצדפות בתערובת. מתבלים את הצדפות במלח ופלפל. צורבים צדפות ומבשלים 2 עד 3 דקות מכל צד כדי לקרמל אותם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5
מוציאים צדפות לצלחת ומזלפים שמן שומשום ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
6
מחממים מחבת גדולה עם כמה כפות שמן צמחי על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מוסיפים סטייקים ומבשלים 4 דקות מכל צד למדיום נדיר.
מרכיבים שתצטרך
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
8
מוציאים ונותנים לסטייקים להתייצב 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
9
מוסיפים את הכרוב למחבת ומערבבים ומטגנים 2 דקות ואז מוסיפים את הבצל, השום, מבשלים דקה או 2, מוסיפים מלפפונים ורוטב חם, מלח ופלפל, חומץ וגרידת 1 ליים ומיץ של 2 לימונים.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
פורסים סטייקים דקים מאוד בזווית ומגישים על סלט כרוב חריף חם, מקשטים בכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות

יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, Chenin Blanc

פינו נואר,שרדונה ושנין בלאן הם בחירה מצוינת עבור צדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים נהדרים לצדפות צלויות או צרובות. אם הצדפות שלך מותאמות לבייקון או לבשר מרפא אחר, נסה פינו נואר צונן קלות. סוס הבר פינו נואר חסר מעצורים עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 24 דולר לבקבוק.
סוס פרא פינו נואר בלתי מרוסן
סוס פרא פינו נואר בלתי מרוסן
לפינו נואר הבלתי מרוסן הזה יש ניחוחות נדיבים של דובדבנים, אוכמניות ווניל עםתווים מלוחים עדינים. הוא בעל גוף מלא עם טעמי פירות בשלים וטאנינים גמישים, מה שהופך אותו להתאמה טובה לצלעות קצרות של בשר בקר מבושל, פטריות פורטובלו בגריל או חלצי חזיר צלוי עם זיגוג בלסמי פטל. זה טעים עכשיו, צריך להתבגר נחמדבמשך חמש השנים הבאות.