צדפות שומשום צרובות וסטייק טריאקי עם סלט כרוב צרוב
צדפות שומשום צרובות וסטייק טריאקי עם סלט כרוב צרוב יכול להיות רק ללא גלוטן וללא חלב מתכון שחיפשת. למנה העיקרית הזו יש 612 קלוריות, 44 גרם חלבון, ו 39 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הוא יקר מתכון לחובבי אוכל יפני. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. מתכון זה מאוכלרשת דורשת שומשום, עלי כוסברה טריים, חומץ יין אורז ותיבול גריל. זה מושלם עבור יום האהבה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 77%, וזה טוב. נסו סטייק צרוב וסלט אורז שומשום, פאן צרוב טרי מיין צולל צדפות שמנת אבוקדו שמפניה ענבים סלט טריאקי קברנה חמאת רוטב, ו צדפות שומשום צרובות עבור מתכונים דומים.
הוראות
שלב את הג ' ינג ' ר והטריאקי בכלי רדוד. משפשפים סטייקים במעט תיבול גריל והופכים פנימה רוטב טריאקי ומניחים לשבת במשך 10 עד 15 דקות.
מחממים מחבת ברזל יצוק על אש גבוהה. נגב מחבת עם שכבה דקה של שמן צמחי.
שלב את השומשום והעירית וגלגל את דפנות הצדפות בתערובת. מתבלים את הצדפות במלח ופלפל. צורבים צדפות ומבשלים 2 עד 3 דקות מכל צד כדי לקרמל אותם.
מוציאים צדפות לצלחת ומזלפים שמן שומשום ומגישים.
מחממים מחבת גדולה עם כמה כפות שמן צמחי על אש גבוהה.
מוסיפים סטייקים ומבשלים 4 דקות מכל צד למדיום נדיר.
מוציאים ונותנים לסטייקים להתייצב 5 דקות.
מוסיפים את הכרוב למחבת ומערבבים ומטגנים 2 דקות ואז מוסיפים את הבצל, השום, מבשלים דקה או 2, מוסיפים מלפפונים ורוטב חם, מלח ופלפל, חומץ וגרידת 1 ליים ומיץ של 2 לימונים.
פורסים סטייקים דקים מאוד בזווית ומגישים על סלט כרוב חריף חם, מקשטים בכוסברה.
יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, Chenin Blanc
פינו נואר,שרדונה ושנין בלאן הם בחירה מצוינת עבור צדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים נהדרים לצדפות צלויות או צרובות. אם הצדפות שלך מותאמות לבייקון או לבשר מרפא אחר, נסה פינו נואר צונן קלות. סוס הבר פינו נואר חסר מעצורים עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 24 דולר לבקבוק.
![סוס פרא פינו נואר בלתי מרוסן]()
סוס פרא פינו נואר בלתי מרוסן
לפינו נואר הבלתי מרוסן הזה יש ניחוחות נדיבים של דובדבנים, אוכמניות ווניל עםתווים מלוחים עדינים. הוא בעל גוף מלא עם טעמי פירות בשלים וטאנינים גמישים, מה שהופך אותו להתאמה טובה לצלעות קצרות של בשר בקר מבושל, פטריות פורטובלו בגריל או חלצי חזיר צלוי עם זיגוג בלסמי פטל. זה טעים עכשיו, צריך להתבגר נחמדבמשך חמש השנים הבאות.