צדפות של חותן עם עגבניות מיובשות ובייקון
הצדפות של חותן עם עגבניות מיובשות ובייקון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 17 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 518 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ותביאו שמנת כבדה, מלח ופלפל, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. . עם כפית ציון של 35% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. מתכונים דומים: קיש תרד עם עגבניות מיובשות, פסטה ארטישוק ושמש עגבניות מיובשות, ו יום ראשון מיובש עגבניות פסטו פסטה עם Zoodles.
הוראות
מניחים את הבייקון במחבת גדולה ועמוקה, ומבשלים מעל חום בינוני-גבוה, הופך מדי פעם, עד משחימים באופן שווה, כ -10 דקות.
מסננים את פרוסות הבייקון על צלחת מרופדת בנייר מגבת. קוצצים את הבייקון, ומניחים בצד.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה עבור הפסטה. בעוד המים מגיעים לרתיחה, מחממים שמן זית במחבת גדולה וכבדה על חום גבוה, ומטגנים במחבת את הצדפות עד להשחמה ואטום, כ -2 דקות לכל צד.
מערבבים את פסטה שיער מלאך לתוך המים הרותחים, ולחזור לרתיחה. מבשלים את הפסטה שנחשפה, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה בישלה דרך, אבל הוא עדיין מוצק לנשיכה, 4 עד 5 דקות.
מסננים היטב מסננת להגדיר בכיור, ולחלק את הפסטה החמה בין 4 צלחות.
יוצקים יין לבן ועגבניות מיובשות למחבת, מגרדים וממיסים כל פיסות טעם משחימות שנותרו במחבת. מערבבים את הקרם, מביאים לרתיחה מעל חום בינוני, להפחית את החום, ומבשלים עד מעובה, על 2 דקות.
הסר את המחבת מהחום, והוסף את החמאה והשום.
לטאטא את החמאה לתוך הרוטב, להחזיר את הצדפות למחבת, ולכסות ברוטב.
צדפות כפית ורוטב על הפסטה, מפזרים בייקון קצוץ, ומתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל.