בורגר מופלטה
המבורגרים Muffaletta עשויה להיות מה שחיפשתם. מנה זו מכילה סביב 54 גרם חלבון 67 גרם של שומן, וסך הכל 902 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, שמן זית, צלפים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. מתכונים דומים: המבורגר Muffaletta חייב להיות, מטבל Muffaletta, ו Muffaletta.
הוראות
מערבבים זיתים, צלפים, giardiniera, חומץ, ושמן זית בקערה בינונית
מערבבים לשלב ומתבלים עם מלח ופלפל. תניח בצד.
תדליק ארובה אחת מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומפיצים את הגחלים באופן שווה על מחצית מאח הפחם. לחלופין, להגדיר חצי מבערים של גריל גז לחום גבוה. הגדר סבכת בישול במקום, לכסות גיל ולאפשר לחמם מראש במשך 5 דקות. לנקות ולשמן את הסורג הצלייה.
מניחים המבורגרים ישירות מעל הצד החם של גריל ומבשלים עד חרוך היטב, על 2 דקות. מבשלים בצד השני עד חרוך היטב, על 2 דקות יותר.
העברה לצד קריר יותר של הגריל. מחלקים capicola, mortadella, salami, ו provolone באופן שווה מעל המבורגרים, לכסות, ולהמשיך לבשל עד המבורגרים לרשום 52° עד130 על מדחום קריאה מיידית עבור בינוני נדיר, על 5 דקות בסך הכל, או135 עד140 עבור בינוני, על 6 דקות בסך הכל.
העברה לצלחת גדולה ואוהל עם רדיד אלומיניום.
לחמניות טוסט ישירות מעל הצד החם של הגריל עד השחמה, כ -30 שניות.
מחלקים סלט זית באופן שווה בין לחמניות העליון והתחתון.
מניחים לחמניות תחתית על קרש חיתוך. למעלה עם קציצת המבורגר מצופה בשר. סגור כריך ומגיש.