צימוקים-לחם קינמון עם בצק לחם חיטה טחון אבן
צימוקים-לחם קינמון עם בצק לחם חיטה טחון אבן הוא חלב חינם מנה צדדית. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 111 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם מים, סוכר, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך מרהיב. נסו לחם קינמון וצימוקים מחיטה מלאה, קינמון-צימוקים-לחם חיטה אגוז, ו לחם קינמון וצימוקים ללא גלוטן למכונת לחם (מתכונים דומים).
הוראות
רול אבן טחון לחם חיטה בצק לתוך 6 1/2-x 5 1/2 אינץ ' מלבן.
מברשת בצק עם מרגרינה, עוזב גבול 1/2 אינץ'.
מפזרים סוכר, קינמון וצימוקים.
להפשיל, החל בצד הקצר, הקשה בחוזקה כדי לחסל כיסי אוויר. קמצוץ תפר ומסתיים לאטום.
מקום, צד התפר למטה, על תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 30 דקות או עד הוכפל בתפזורת.
מערבבים ביצה לבן ומים, ערבוב היטב.
מברשת בצק עם תערובת ביצה לבן.
אופים ב 350 במשך 20 עד 25 דקות או עד כיכר נשמע חלול כאשר טפח.