ציפוי פאדג'קוקוס פקאן
לך לחנות ותביא קוקוס, תמצית ונילן, פקאן ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו ציפוי קוקוס-פקאן, ציפוי אגוזי פקאן קוקוס אני, ו ציפוי קוקוס-פקאן (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף חלב אורז, קורנפלור ומלח קטן bowl.In סיר גדול מפלדת אל-חלד מעל חום בינוני, מערבבים יחד את חלב הקוקוס וסוכר חום.מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהתערובת מתחילה לרתוח. להנמיך את החום נמוך לבשל, ערבוב מדי פעם, במשך 5 דקות.
לטאטא את תערובת האורז חלב פעם נוספת, לאט לשפוך לתוך תערובת חלב קוקוס, ערבוב כל הזמן לשלב.מערבבים תערובת ברציפות, עד שהוא כהה, מקבל עבה מאוד וחלק, ו קורנפלור מבושל, על 6 עד 7 דקות.
הסר מהחום והכה ב וניל ובורבון, אגוזי פקאן קצוצים וקוקוס.מערבבים עד שהכל מצופה ומשולב לחלוטין.מגניב לטמפרטורת החדר לפני ציפוי קאפקייקס.