ציפוי קינמון-תפוח חם
אם יש לך אגוז מוסקט טחון, חמאה, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 28 דקות. מתכונים דומים: פנקייק קינמון עם ציפוי תפוח חמאתי חם, מאפינס קינמון תפוחים עם ציפוי קינמון, ו פנקייק מחיטה מלאה עם ציפוי תפוח חם.
הוראות
מערבבים יחד סוכר קורנפלור במחבת בינונית.
מוסיפים תפוחים ואת 4 המרכיבים הבאים, ומביאים לרתיחה על חום בינוני גבוה, ערבוב כל הזמן. מרתיחים 1 דקה; להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, 8 עד 12 דקות או עד תפוחים הם במכרז. מערבבים בחמאה.