ציר בקר איטי וקל
איטי וקל בשר בקר נטול גלוטן,, ללא חלב, פליאוליתית ופרימלית ומספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה 0 קלוריות, 0 גרם חלבון, ו 0 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 23 שעות. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. עם כפית ציון 9%, המנה הזאת היא בלתי ניתנת לשיפור. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם ציר מרק בקר ביתי קל, 365 ימי בישול איטי: לבשר בקר קוריאני קל לבישול איטי, ו 365 ימי בישול איטי: לבשר בקר קוריאני קל לבישול איטי.
הוראות
שלב את העצמות והמים בסיר גדול. מביאים את התערובת לרתיחה. שמרו על רתיחה נמוכה למשך 24 שעות, הוסיפו מים כדי לשמור על העצמות שקועות.
הסר וזורק את העצמות. אפשר לתערובת להתבשל עוד 21 עד 22 שעות. מסננים את הנוזל דרך מסננת רשת דקה ומחזירים לסיר. מביאים לרתיחה ומבשלים עד שהנוזל מצטמצם לכ -2 ליטר.
העבירו את הציר למיכלים בטוחים בחום; להקפיא. לאחר הקפאה, צריכות להיות שלוש שכבות שניתן להבחין בהן בקלות.
הסר וזרוק את החלק העליון-רוב שלוש השכבות הללו. להפשיר את החלק הנותר לשימוש.