קושימומחה
מוכן ב8 שעות
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ציר עגל

ציר עגל
ציר עגל יכול להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 122 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם שאריות בשר, שמן canolan, סלרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות וזה די גרוע. נסו ציר עגל, ציר עגל, ו מניית עגל חומה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניה היא משהו שאני עושה דבר ראשון כאשר יש לי יום של בישול.
מרכיבים שתצטרך
מלאימלאי
2
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
מסדרים את עצמות העגל ושאריות בשכבה אחת על 2 או 3 יריעות אפייה מרופדות בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
עצם עגלעצם עגל
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
4
שים את המגשים בתנור ומבשלים עד שהעצמות חומות, 1 עד 1 1/2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
מחממים מחבת גדולה ומוסיפים 1 כף שמן. כאשר הוא מתחיל לעשן קל, להוסיף את 2 העור-על חצאי בצל, לחתוך את הצד למטה. אנחנו רוצים שהם ישחירו.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מערבבים את הבצל פרוס הנותרים, גזר וסלרי. כאשר חלק הבשר של חצאי הבצל הופך שחור, להסיר אותם מהמחבת.
מרכיבים שתצטרך
גזרגזר
סלריסלרי
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מוסיפים את הנותרים 1 כף שמן ומערבבים בירקות. מתבלים במלח ומבשלים, מערבבים מעת לעת, עד שהירקות מתרככים, בערך 5 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
8
כאשר העצמות קלויות ושחמות, לנקז את כל שומן עודף ולהוסיף לסיר גדול. מכסים במים קרים, (מים חמים עושים מניה מעוננת) ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה. מנמיכים את החום ולהשתמש מצקת כדי לרפרף כל קצף או זיהומים מלמעלה.
מרכיבים שתצטרך
מלאימלאי
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
סירסיר
9
מוסיפים את הירקות, את הגבינה המכילה את הקורנית, עלי המפרץ וגרגירי פלפל שחורים ואת חצאי הבצל השחור (אשר יוסיף טעם ויעשיר את הצבע). מערבבים בקמצוץ של מלח, ואז להפחית את החום לרתיחה ומבשלים 6 עד 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
עלי דפנהעלי דפנה
ירקירק
בצלבצל
טימיןטימין
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
10
כבה את החימום ותן למניה לנוח. תטעם את זה! אם יש לזה טעם מימי או טעם לא מפותח, לבשל אותו יותר! הכנתי מלאי שלקח בין 12 ל-16 שעות להתממש.
מרכיבים שתצטרך
מלאימלאי
11
מסננים את המניה ומחזירים אותו לסיר. בעדינות מבשלים את המניה מעל חום נמוך עד בינוני כדי להפחית ולהגביר את הטעמים. השתמש מצקת כדי לרפרף כל זיהומים כמו המניה מפחיתה. מגניב ולהשתמש מיד או להקפיא לשימוש מאוחר יותר.
מרכיבים שתצטרך
מלאימלאי
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
סירסיר