ציר עגל
ציר עגל יכול להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 122 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם שאריות בשר, שמן canolan, סלרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות וזה די גרוע. נסו ציר עגל, ציר עגל, ו מניית עגל חומה (מתכונים דומים).
הוראות
מניה היא משהו שאני עושה דבר ראשון כאשר יש לי יום של בישול.
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
מסדרים את עצמות העגל ושאריות בשכבה אחת על 2 או 3 יריעות אפייה מרופדות בנייר כסף.
שים את המגשים בתנור ומבשלים עד שהעצמות חומות, 1 עד 1 1/2 שעות.
מחממים מחבת גדולה ומוסיפים 1 כף שמן. כאשר הוא מתחיל לעשן קל, להוסיף את 2 העור-על חצאי בצל, לחתוך את הצד למטה. אנחנו רוצים שהם ישחירו.
מערבבים את הבצל פרוס הנותרים, גזר וסלרי. כאשר חלק הבשר של חצאי הבצל הופך שחור, להסיר אותם מהמחבת.
מוסיפים את הנותרים 1 כף שמן ומערבבים בירקות. מתבלים במלח ומבשלים, מערבבים מעת לעת, עד שהירקות מתרככים, בערך 5 עד 8 דקות.
כאשר העצמות קלויות ושחמות, לנקז את כל שומן עודף ולהוסיף לסיר גדול. מכסים במים קרים, (מים חמים עושים מניה מעוננת) ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה. מנמיכים את החום ולהשתמש מצקת כדי לרפרף כל קצף או זיהומים מלמעלה.
מוסיפים את הירקות, את הגבינה המכילה את הקורנית, עלי המפרץ וגרגירי פלפל שחורים ואת חצאי הבצל השחור (אשר יוסיף טעם ויעשיר את הצבע). מערבבים בקמצוץ של מלח, ואז להפחית את החום לרתיחה ומבשלים 6 עד 8 שעות.
כבה את החימום ותן למניה לנוח. תטעם את זה! אם יש לזה טעם מימי או טעם לא מפותח, לבשל אותו יותר! הכנתי מלאי שלקח בין 12 ל-16 שעות להתממש.
מסננים את המניה ומחזירים אותו לסיר. בעדינות מבשלים את המניה מעל חום נמוך עד בינוני כדי להפחית ולהגביר את הטעמים. השתמש מצקת כדי לרפרף כל זיהומים כמו המניה מפחיתה. מגניב ולהשתמש מיד או להקפיא לשימוש מאוחר יותר.