תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צלוי צלעות של בשר בקר עם סלק, תפוחי אדמה, חזרת. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 1487 קלוריות, 57 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %51 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-36 דקות. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. אם יש לכם אנשובי, שום, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: רוסטביף עם תפוחי אדמה חזרת, סלק במרינדה עם תפוחי אדמה וחזרת, ו צלי סיר מרלו עם תפוחי אדמה מרוסקים חזרת.
הוראות
1
מחממים תנור ל 400 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים שום במכתש, יחד עם 1/4 עלי רוזמרין כוס, אנשובי, וגרידת לימון; מחית יחד עם עלי.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
מניחים בצל, גזר, ורסיסי רוזמרין בתחתית מחבת קלייה גדולה ומתבלים במלח ופלפל; מניחים בשר על גבי ירקות. צולים במשך 2 1/2 שעות או להמשיך צלייה עד הבשר הגיע לרמה הרצויה של doneness.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות