צלוי צלעות גב לתינוק
צלוי צלעות עורף תינוק הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מנה אחת מכילה 1400 קלוריות, 79 גרם חלבון ו 66 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מתכון זה של רפובליקת מזון יש 19 אוהדים. אם יש לכם רוטב חריף, צלעות חזיר בייבי בחזרה, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 6 שעות. מתכונים דומים: צלוי צלעות גב לתינוק, צלוי צלעות גב לתינוק, ו צלוי צלעות גב לתינוק.
הוראות
בבלנדר, מחית את השום הקצוץ, רוטב ווסטרשייר, רוטב סויה, בצל ומים. המרינדה ניתן בקירור עד 1 שבוע. 1/4 כוס שבע-ספייס לשפשף יבש
בקערה קטנה, לטאטא יחד את כל החומרים. לשפשף יבש יכול להיות בקירור או קפוא עד 6 חודשים. 2 כוסות היקורי או שבבי עץ אחרים, ספוג מים סיידר לנגב ספריי גדול, כוס מדידה, לשלב את מיץ תפוחים, מים וחומץ.
יוצקים לתוך בקבוק ספריי ומקררים. תרסיס המגב יכול להיות בקירור עד 1 שבוע. 1/2 כוס רוטב ברביקיו מתוק ודביק מעורבב עם 1/2 כוס מים
מחממים את השמן בסיר גדול.
מוסיפים את השום, הבצל, הפלפל הירוק וקמצוץ גדול של מלח ומבשלים מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, כ -10 דקות.
מוסיפים את הרום ומבשלים במשך 2 דקות.
מוסיפים את אבקת צ ' ילי, פלפל שחור, allspice וציפורן ומבשלים, ערבוב, עד ריחני, על 3 דקות.
מוסיפים את הסוכר החום, מים, קטשופ, מולסה, חרדל, חומץ ורוטב חם ומבשלים מעל חום מתון, ערבוב לעתים קרובות, עד מעובה, כ -30 דקות.
לשפשף כל מדף של צלעות בכל רחבי עם 2 כפות של מרינדה ברביקיו Garlicky ומקרר לילה.
להדליק אש פחם בגריל מכוסה ולהגדיר אותו לצלייה עקיפה: כאשר הטמפרטורה מגיעה 225, בזהירות לדחוף את הגחלים החמים לצד אחד ומניחים מחבת טפטוף מלא 1 כוס מים בצד השני. לחלופין, להביא מעשן 22
שים את הצלעות על הגריל על מחבת טפטוף, חופפים אותם מעט, ולכסות את הגריל; תצטרך לבשל את הצלעות במשך כ 4 שעות בסך הכל, או עד הבשר מתרחק מהעצמות והוא מאוד רך. לשמור על הטמפרטורה ב 225 על ידי חידוש הפחם עם אצווה טרי של גחלים בוערים כל שעה. בכל שעה, לנקז 1/2 כוס שבבי העץ ולפזר אותם על גחלים חמות.
מוסיפים מים למחבת הטפטוף כאשר חצי ממנו מתאדה. לאחר 1 1/2 שעות, לרסס את התינוק בחזרה צלעות עם תרסיס סיידר סמרטוט ולסובב אותם על הגריל; לחזור ריסוס כל 45 דקות.
הסר את מחבת הטפטוף ולהפיץ את הגחלים בשכבה זוגית. לחדש עם גחלים טריים לעשות אש בינונית-חמה.
מברשת את הצלעות עם רוטב ברביקיו מדולל מתוק ודביק לבשל במשך 30 דקות, פונה לעתים קרובות. חזור על צחצוח 4 או 5 פעמים כדי לבנות זיגוג דביק.
להעביר את הצלעות ללוח גילוף ולתת לנוח במשך 10 דקות.
חותכים בין כל צלע ומגישים. ניתן להקפיא את הצלעות בין לילה.
מגישים קר או מחממים בתנור 325.