צלוי צלעות עורף תינוק הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מנה אחת מכילה 1400 קלוריות, 79 גרם חלבון ו 66 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מתכון זה של רפובליקת מזון יש 19 אוהדים. אם יש לכם רוטב חריף, צלעות חזיר בייבי בחזרה, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 6 שעות. מתכונים דומים: צלוי צלעות גב לתינוק, צלוי צלעות גב לתינוק, ו צלוי צלעות גב לתינוק.
הוראות
1
בבלנדר, מחית את השום הקצוץ, רוטב ווסטרשייר, רוטב סויה, בצל ומים. המרינדה ניתן בקירור עד 1 שבוע. 1/4 כוס שבע-ספייס לשפשף יבש
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושה
צלי חזיר שלם, קצוץ
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
בקערה קטנה, לטאטא יחד את כל החומרים. לשפשף יבש יכול להיות בקירור או קפוא עד 6 חודשים. 2 כוסות היקורי או שבבי עץ אחרים, ספוג מים סיידר לנגב ספריי גדול, כוס מדידה, לשלב את מיץ תפוחים, מים וחומץ.
מרכיבים שתצטרך
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
2 כפות ועוד 1-1/2 כפיות סירופ מייפל
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אוויר
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
יוצקים לתוך בקבוק ספריי ומקררים. תרסיס המגב יכול להיות בקירור עד 1 שבוע. 1/2 כוס רוטב ברביקיו מתוק ודביק מעורבב עם 1/2 כוס מים
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
4
מחממים את השמן בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
5
מוסיפים את השום, הבצל, הפלפל הירוק וקמצוץ גדול של מלח ומבשלים מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
מוסיפים את הרום ומבשלים במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דבש הדרים
7
מוסיפים את אבקת צ ' ילי, פלפל שחור, allspice וציפורן ומבשלים, ערבוב, עד ריחני, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
8
מוסיפים את הסוכר החום, מים, קטשופ, מולסה, חרדל, חומץ ורוטב חם ומבשלים מעל חום מתון, ערבוב לעתים קרובות, עד מעובה, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
4 כוסות קמח חיטה
חבילת בשר חזיר פרוס דק
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1
לשפשף כל מדף של צלעות בכל רחבי עם 2 כפות של מרינדה ברביקיו Garlicky ומקרר לילה.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
(מקיט, היקורי או אלמון)
1
להדליק אש פחם בגריל מכוסה ולהגדיר אותו לצלייה עקיפה: כאשר הטמפרטורה מגיעה 225, בזהירות לדחוף את הגחלים החמים לצד אחד ומניחים מחבת טפטוף מלא 1 כוס מים בצד השני. לחלופין, להביא מעשן 22
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
שים את הצלעות על הגריל על מחבת טפטוף, חופפים אותם מעט, ולכסות את הגריל; תצטרך לבשל את הצלעות במשך כ 4 שעות בסך הכל, או עד הבשר מתרחק מהעצמות והוא מאוד רך. לשמור על הטמפרטורה ב 225 על ידי חידוש הפחם עם אצווה טרי של גחלים בוערים כל שעה. בכל שעה, לנקז 1/2 כוס שבבי העץ ולפזר אותם על גחלים חמות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
מים כדי לאפשר
(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים מים למחבת הטפטוף כאשר חצי ממנו מתאדה. לאחר 1 1/2 שעות, לרסס את התינוק בחזרה צלעות עם תרסיס סיידר סמרטוט ולסובב אותם על הגריל; לחזור ריסוס כל 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות בייבי גב
2 כפות ועוד 1-1/2 כפיות סירופ מייפל
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
הסר את מחבת הטפטוף ולהפיץ את הגחלים בשכבה זוגית. לחדש עם גחלים טריים לעשות אש בינונית-חמה.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מברשת את הצלעות עם רוטב ברביקיו מדולל מתוק ודביק לבשל במשך 30 דקות, פונה לעתים קרובות. חזור על צחצוח 4 או 5 פעמים כדי לבנות זיגוג דביק.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
רוטב שומשום יפני מוכן
(מקיט, היקורי או אלמון)
6
להעביר את הצלעות ללוח גילוף ולתת לנוח במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)
7
חותכים בין כל צלע ומגישים. ניתן להקפיא את הצלעות בין לילה.