צלוי צלעות יום ראשון
צלוי צלע יום ראשון נטול גלוטן, מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 1495 קלוריות, 55 גרם חלבון ו 139 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. 242 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו מיונז, שמנת, חזרת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-25 דקות. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 85%. מתכונים דומים: צלוי צלעות יום ראשון, צלי קדירה ביום ראשון, ו צלי קדירה ביום ראשון.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
שעתיים לפני הצלייה, להסיר את הבשר מהמקרר ולאפשר לו לבוא לטמפרטורת החדר.
מחממים התנור ל 500 מעלות F (ראה הערה של קוק).
מניחים את מתלה התנור על המיקום השני הנמוך ביותר.
מניחים את הצלי במחבת גדולה מספיק כדי להחזיק אותו בנוחות, עצם בצד למטה, ולהפיץ את החלק העליון עבה עם מלח ופלפל. צולים את הבשר במשך 45 דקות. מבלי להסיר את הבשר מהתנור, להפחית את טמפרטורת התנור ל 325 מעלות צלוי במשך 30 דקות נוספות. לבסוף, להגדיל את הטמפרטורה ל 450 מעלות F ולצלות עוד 15 עד 30 דקות, עד הטמפרטורה הפנימית של הבשר הוא 125 מעלות F. (להיות בטוח המדחום הוא בדיוק במרכז הצלי.) זמן הבישול הכולל יהיה בין 1 1/2 ו 1 3/4 שעות. בינתיים, תכין את הרוטב.
מוציאים את הצלי מהתנור ומעבירים אותו ללוח חיתוך. מכסים אותו בחוזקה בנייר אלומיניום ומאפשרים לבשר לנוח במשך 20 דקות. לגלף ולהגיש עם הרוטב.
לטאטא יחד את המיונז, חרדל, חזרת, שמנת חמוצה, ומלח בקערה קטנה.