קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות22
מגזין

צלוי צלעות יום ראשון

צלוי צלעות יום ראשון
צלוי צלע יום ראשון נטול גלוטן, מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 1495 קלוריות, 55 גרם חלבון ו 139 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. 242 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו מיונז, שמנת, חזרת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-25 דקות. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 85%. מתכונים דומים: צלוי צלעות יום ראשון, צלי קדירה ביום ראשון, ו צלי קדירה ביום ראשון.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
שעתיים לפני הצלייה, להסיר את הבשר מהמקרר ולאפשר לו לבוא לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
3
מחממים התנור ל 500 מעלות F (ראה הערה של קוק).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
מניחים את מתלה התנור על המיקום השני הנמוך ביותר.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מניחים את הצלי במחבת גדולה מספיק כדי להחזיק אותו בנוחות, עצם בצד למטה, ולהפיץ את החלק העליון עבה עם מלח ופלפל. צולים את הבשר במשך 45 דקות. מבלי להסיר את הבשר מהתנור, להפחית את טמפרטורת התנור ל 325 מעלות צלוי במשך 30 דקות נוספות. לבסוף, להגדיל את הטמפרטורה ל 450 מעלות F ולצלות עוד 15 עד 30 דקות, עד הטמפרטורה הפנימית של הבשר הוא 125 מעלות F. (להיות בטוח המדחום הוא בדיוק במרכז הצלי.) זמן הבישול הכולל יהיה בין 1 1/2 ו 1 3/4 שעות. בינתיים, תכין את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוציאים את הצלי מהתנור ומעבירים אותו ללוח חיתוך. מכסים אותו בחוזקה בנייר אלומיניום ומאפשרים לבשר לנוח במשך 20 דקות. לגלף ולהגיש עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
קרש חיתוךקרש חיתוך
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
לטאטא יחד את המיונז, חרדל, חזרת, שמנת חמוצה, ומלח בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
חזרתחזרת
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה