קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות48
ציון בריאות3
מגזין

צלחות קטנות: 4 טאפאס ספרדית המשתמשים רק 4 מרכיבים כל אחד

צלחות קטנות: 4 טאפאס ספרדית המשתמשים רק 4 מרכיבים כל אחד
המתכון צלחות קטנות: 4 טאפאס ספרדית המשתמשים רק 4 מרכיבים כל יכול לספק את התשוקה האירופית שלך בערך 45 דקות. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 48 . מנה אחת מכילה 45 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. 71 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך חומוס, צ'וריסו, כרובית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כמה אנשים באמת אהבו את המתאבן הזה. נסו צלחות קטנות בcarrabbas, צלחות קטנות: חומוס אפונה ירוק, ו צלחות קטנות: מחווני פלאפל רגזניים (מתכונים דומים).

הוראות

1
הגדר מתלה תנור למצב בינוני תחתון וחימום מראש תנור ל 400 מעלות. לשפשף חצילים, חצאי בצל, ופלפלים עם 2 כפות שמן זית מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים על גיליון אפייה מצופה בנייר כסף וצולים במשך 30 עד 40 דקות עד חצילים ופלפלים מתרככים באופן מלא חרוך בצד החיצוני, בצל מתרככים עם כמה כתמים חרוכים, הופכים ירקות כל עשר דקות כדי להשיג אפילו בישול. ירקות מסוימים עשויים לבשל מהר יותר מאחרים-להסיר אותם לקערת ערבוב גדולה כפי שהם מסיימים צלייה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
3
אפשר ירקות לנוח עד מגניב מספיק כדי להתמודד, ואז לקלף חצילים ופלפל (עורות צריך להחליק די בקלות עם אצבעות). בערך לקצוץ את כל הירקות לרצועות ולחזור לקערת ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
4
מוסיפים חומץ שרי ושמן זית שנותר ומערבבים לשלב. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חומץ שריחומץ שרי
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
5
מגישים חם או בטמפרטורת החדר עם לחם כפרי בגריל או קלוי.
מרכיבים שתצטרך
לחם איטלקילחם איטלקי
1
מוסיפים את כל החומרים לקערה בינונית ומערבבים עם מרית גומי או כף עץ לשלב. לכסות עם פלסטיק ולתת לרבד בטמפרטורת החדר במשך 8 עד 12 שעות, ערבוב מדי פעם.
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מגישים בטמפרטורת החדר עם קיסמים ולחם פריך לטבילה בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
לחם פריךלחם פריך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
3
לעשות Garbanzos con Chorizo
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
4
מחממים שמן זית ב 10 אינץ ' מחבת נירוסטה כבדה מעל חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
הוסף צ ' וריסו ומבשל, ערבוב לעתים קרובות עד כמה שומן לדקלם נקניק מתחיל חום, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
6
מוסיפים בצל ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד בצל הוא ריכך לחלוטין אבל לא בראונינג, 5-8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
7
מוסיפים רסק עגבניות ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד הדבק מתחיל לטגן, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
8
מוסיפים חומוס, מערבבים לשלב, מביאים לרתיחה, מפחיתים חום נמוך, ומפחיתים עד עקביות דמוית תבשיל הוא הגיע, על 10 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל, ומגישים מיד עם לחם כפרי קלוי או בגריל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
לחם איטלקילחם איטלקי
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
תבשילתבשיל
9
כדי להפוך את Coliflor con Pimentón
10
מחממים שמן זית ב 12 אינץ ' מחבת נירוסטה כבדה מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
מוסיפים שום פרוס ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד השום הוא חום זהוב בהיר. באמצעות כף מחוררת או רחפן, להסיר שום לקערה קטנה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
SkimmerSkimmer
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
12
מוסיפים כרובית למחבת ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם עד מכרז מלא caramelized במקומות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
13
הסר מהחום, להוסיף 1/2 כפית פפריקה, שום שמור, וחומץ שרי (שמן עשוי להתזה בעת הוספת חומץ—להיזהר). מערבבים לשלב, מתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל, מעבירים למנה רחבה ומפזרים פפריקה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חומץ שריחומץ שרי
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
14
מגישים עם לחם קלוי או גריל כפרי.
מרכיבים שתצטרך
לחם איטלקילחם איטלקי