צלחת ירקות בגריל היקורי
צלחת ירקות בגריל היקורי יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 301 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך כוסברה, מלח, אורגנו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו צלחת ירקות בגריל, צלחת ירקות חמה, ו צלחת ירקות קיץ (מתכונים דומים).
הוראות
להשרות שבבי עץ במים 30 דקות.
להביא את החומץ לרתיחה בסיר קטן; לבשל עד מופחת 1/4 כוס (כ 8 דקות).
מערבבים פטריות ו-5 המרכיבים הבאים (פטריות דרך בצל) בקערה גדולה.
מוסיף שמן, מלח ופלפל; לזרוק היטב למעיל.
מניחים שבבי עץ על גחלים חמות.
מניחים פטריות, סקווש, קישואים, חצילים, ובצל על מתלה גריל מצופה ספריי בישול; גריל 5 דקות בכל צד. הפוך ירקות; מוסיפים עגבניות. גריל 5 דקות או עד ירקות רכים.
לארגן 1/2 כוס ארוגולה, 3 חתיכות סקווש צהוב, 3 חתיכות קישואים, 2 פרוסות חצילים, 2 חצאי עגבניות, 1 כובע פטריות, ו טריז בצל על כל אחד 4 צלחות.
מערבבים את בזיליקום, אורגנו, כוסברה, וקורנית בקערה קטנה, ומפזרים באופן שווה על ירקות.
טפטוף 1 כף חומץ מעל כל מנה.