צלי איטלקי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל צלי איטלקי. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 51 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 689 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מרק יין בקר, מרק בשר דל שומן, רסק עגבניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו בישול איטי צלי בלסמי, סיר אחד אפוי זיטי עם נקניק איטלקי + וידאו, ו קל צלי בקר בלסמי-פחמימות נמוכות ללא גלוטן (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת מכוסה 8 עד 10 ליטר מעל חום גבוה, להביא כ 4 ליטרים מים לרתיחה.
מוסיפים ספגטי ומבשלים עד בקושי מכרז לנשוך, 8 עד 10 דקות.
בינתיים, במחבת nonstick 12 אינץ ' או מחבת nonstick 5-6 ליטר על חום גבוה, מערבבים בצל, פטריות, סלרי, חזיר בשמן זית עד בצל מתחיל חום, 10-15 דקות.
מוסיפים מרק, יין, רסק עגבניות; מערבבים עד מעורבב היטב.
השליכו כל שומן מוצק מצלי ורוטב. לגרד רוטב מבשר לתערובת בצל-עגבניות.
חותכים בשר על פני התבואה לפרוסות בעובי 1/4 אינץ ' ומניחים על רוטב בצל-עגבניות; מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד שהבשר חם, 7 עד 10 דקות.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מסננים היטב את הספגטי ושופכים על מגש מעוטר או לתוך קערה רחבה, רדודה. עם מרית מחוררת, לארגן פרוסות בשר על פסטה. רוטב כפית על בשר ופסטה.