צריך מנה עיקרית ללא חלב? צלי ביזון צלוי עשוי להיות מתכון נהדר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 26 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 302 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, לכי לחנות וקחי פלטות אנשובי, עלי רוזמרין, סלרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו בירה דלת פחמימות כדורי ביזון מטוגנים, טאקו ביזון מטוגן עם דלורית קלויה, ו צלי קדרה צלוי בטעם בירה (מתכונים דומים).
הוראות
1
התאם מתלה תנור למיקום נמוך יותר ולחמם תנור ל 135°. העונה ביזון צ ' אק בנדיבות עם מלח ופלפל מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ביזון
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מחממים שמן בתנור הולנדי גדול בחום גבוה עד לעישון קל.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
3
הוסף ביזון ומבשל מבלי לזוז עד משחימים היטב, על 8 דקות. הפוך ולהמשיך לבשל עד השחמה היטב מכל הצדדים, על 20 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
ביזון
4
העברה לצלחת גדולה ולהניח בצד.
5
מוסיפים בצל, סלרי וגזר ומבשלים, מערבבים לעתים קרובות, עד שהירקות מתרככים ומתחילים להשחים, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
6
מוסיפים אנשובי, שום, רוזמרין, טימין, רסק עגבניות ומבשלים, ערבוב, עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
אנשובי
צווארי עוף
צרור תרד טרי (בערך
2 כוסות שיני שום
7
מוסיפים רוטב סויה, רוטב דגים ובירה. השתמש בכפית עץ כדי לגרד חתיכות משחימים מתחתית המחבת. מביאים לרתיחה ומבשלים עד מופחת בחצי, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב דגים
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
1/2 פאונד חוואר קצוץ
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מוסיפים ציר עוף ועלי דפנה, ומניחים בשר בסיר. מביאים לרתיחה, ואז לכסות את הסיר עוזב את המכסה מעט פתוחה.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
9
מעבירים לתנור ומבשלים עד סכין מזלג או paring יכול להיות מוכנס לתוך בשר ללא התנגדות, על 4 שעות, מרפרף בשר פעם אחת במהלך הבישול.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
הסר סיר מהתנור, להעביר לצינור, ולתת מגניב במשך 2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
11
להעביר למקרר ולתת מגניב בין לילה.
12
למחרת, להסיר בשר מן הסיר ולהעביר ללוח חיתוך. להשליך עלי דפנה וכל שומן מוקשה מלמעלה של נוזל. מביאים נוזל לרתיחה, להפחית לרתיחה חשופה, ומבשלים עד מופחת זיגוג עסיסי, על 15 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
רוטב שומשום יפני מוכן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
13
בינתיים, לחתוך בשר לפרוסות עבות 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
14
העברה למחבת גדולה מאוורר החוצה כדי לארגן.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
15
יוצקים מיצים חמים על גבי בשר, מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד שהבשר מחומם דרך.