קושימומחה
מוכן ב24 שעות
מנות8
ציון בריאות13
מגזין

צלי ביזון צלוי בטעם בירה

צלי ביזון צלוי בטעם בירה
צריך מנה עיקרית ללא חלב? צלי ביזון צלוי עשוי להיות מתכון נהדר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 26 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 302 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, לכי לחנות וקחי פלטות אנשובי, עלי רוזמרין, סלרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו בירה דלת פחמימות כדורי ביזון מטוגנים, טאקו ביזון מטוגן עם דלורית קלויה, ו צלי קדרה צלוי בטעם בירה (מתכונים דומים).

הוראות

1
התאם מתלה תנור למיקום נמוך יותר ולחמם תנור ל 135°. העונה ביזון צ ' אק בנדיבות עם מלח ופלפל מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ביזוןביזון
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מחממים שמן בתנור הולנדי גדול בחום גבוה עד לעישון קל.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
3
הוסף ביזון ומבשל מבלי לזוז עד משחימים היטב, על 8 דקות. הפוך ולהמשיך לבשל עד השחמה היטב מכל הצדדים, על 20 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
ביזוןביזון
4
העברה לצלחת גדולה ולהניח בצד.
5
מוסיפים בצל, סלרי וגזר ומבשלים, מערבבים לעתים קרובות, עד שהירקות מתרככים ומתחילים להשחים, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
6
מוסיפים אנשובי, שום, רוזמרין, טימין, רסק עגבניות ומבשלים, ערבוב, עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
אנשוביאנשובי
צווארי עוףצווארי עוף
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
7
מוסיפים רוטב סויה, רוטב דגים ובירה. השתמש בכפית עץ כדי לגרד חתיכות משחימים מתחתית המחבת. מביאים לרתיחה ומבשלים עד מופחת בחצי, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב דגיםרוטב דגים
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מוסיפים ציר עוף ועלי דפנה, ומניחים בשר בסיר. מביאים לרתיחה, ואז לכסות את הסיר עוזב את המכסה מעט פתוחה.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
9
מעבירים לתנור ומבשלים עד סכין מזלג או paring יכול להיות מוכנס לתוך בשר ללא התנגדות, על 4 שעות, מרפרף בשר פעם אחת במהלך הבישול.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
הסר סיר מהתנור, להעביר לצינור, ולתת מגניב במשך 2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
11
להעביר למקרר ולתת מגניב בין לילה.
12
למחרת, להסיר בשר מן הסיר ולהעביר ללוח חיתוך. להשליך עלי דפנה וכל שומן מוקשה מלמעלה של נוזל. מביאים נוזל לרתיחה, להפחית לרתיחה חשופה, ומבשלים עד מופחת זיגוג עסיסי, על 15 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
13
בינתיים, לחתוך בשר לפרוסות עבות 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
14
העברה למחבת גדולה מאוורר החוצה כדי לארגן.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
15
יוצקים מיצים חמים על גבי בשר, מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד שהבשר מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
16
מקשטים עם רוזמרין נוסף קורנית, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוףצווארי עוף
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום

מרכיבים

4אנשובי פילה, טחוןאנשובי פילה, טחון1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)רוטב דגים אסייתירוטב דגים אסייתי23 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת2(חוֹרֶף)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגזר בינוני, קצוץ דק (אודותגזר בינוני, קצוץ דק (אודות1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבעולים סלרי, קצוץ דק (אודותגבעולים סלרי, קצוץ דק (אודות1ביזון מגולגל צ'אק צלי, 5-6 קביזון מגולגל צ'אק צלי, 5-6 ק" ג1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)עלי רוזמרין טריים קצוציםעלי רוזמרין טריים קצוצים2(יכול להיות או להרחיק)עלי טימין טריים קצוציםעלי טימין טריים קצוצים4(יכול להיות או להרחיק)שיני שום בינוניות, טחון( אודותשיני שום בינוניות, טחון( אודות8ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי340אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בירה כההבירה כהה7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקתוצרת בית או חנות-קנה דל נתרן עוףתוצרת בית או חנות-קנה דל נתרן עוף4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל בינוני, פרוס דק (אודותבצל בינוני, פרוס דק (אודות2(חוֹרֶף)6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה