צלי בסגנון ארגנטינאי
צלי קדרה בסגנון ארגנטינאי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 26 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 181 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פחות נתרן בשר בקר, עלי תרד תינוק, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: סטייק וביצים בגריל בסגנון ארגנטינאי, בישול איטי צלי בלסמי, ו קל צלי בקר בלסמי-פחמימות נמוכות ללא גלוטן.
הוראות
חותכים אופקית דרך מרכז סטייק, חיתוך, אבל לא דרך, בצד השני באמצעות סכין חדה; לפתוח שטוח כמו שהיית ספר.
מערבבים מלח, פלפל ופפריקה, מערבבים היטב; לשפשף את פני השטח של שני הצדדים של סטייק עם תערובת מלח.
מחממים תנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים בצל ופלפל פעמון; מטגנים 5 דקות או עד מכרז.
להוסיף תרד; לטגן 30 שניות או עד נבול.
מורחים תערובת בצל על סטייק, משאירים שוליים 1/2 אינץ ' סביב קצוות חיצוניים; מקפלים למעלה מעל תערובת בצל, ומאובטחים עם מרים עץ.
מחבת נגב עם מגבות נייר; מקום על חום בינוני-גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים סטייק למחבת; מבשלים 5 דקות.
מוסיפים יין ומרק למחבת; מביאים לרתיחה. מכסים ואופים ב 350 במשך 45 דקות או עד סטייק הוא מכרז.
הסר סטייק מחבת. כסה וחמם.
מניחים מחבת על חום בינוני-גבוה; מביאים לרתיחה. מבשלים עד 1 כוס (כ 10 דקות). פרוסה דק סטייק; לשרת עם רוטב.