צלי בסיר ים תיכוני עם בישולים איטיים
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה עיקרית ראשונית? בשר צלוי ים תיכוני מבושל לאט יכול להיות מתכון סופר לנסות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 334 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מרק בשר בקר, קלמטה, שן שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 6 שעות ו-25 דקות. נסו בישול איטי צלי בלסמי, Paleo גרוס בשר צלוי בתנור איטי עם דלעת וסלסה + מצבור סיר איטי ומסגיר, ו עוף ים תיכוני מבשל לאט (מתכונים דומים).
הוראות
תרסיס מחבת 12 אינץ ' עם ספריי בישול; חום מעל חום בינוני גבוה. לבשל בשר במחבת על 5 דקות, הופך פעם אחת, עד חום.
מפזרים מלח, תיבול איטלקי ושום; להסיר ממחבת.
מניחים בשר בקר, בצד מתובל למעלה, ב 4-5 ליטר סיר איטי.
מורחים עגבניות וזיתים על צלי.
מכסים ומבשלים על הגדרת חום נמוכה 5 עד 6 שעות או עד בשר מכרז.
הסר בשר מן בישול איטי; לכסות ולתת לעמוד 15 דקות. פרוסת בשר בקר; לשרת עם מיץ בשר ובצל מ בישול איטי. הערה: מתכון זה נבדק בתנור איטי עם אלמנטים חימום בצד ובתחתית של התנור, לא בכיריים שעומדים רק על בסיס מחומם. לבישול איטי עם בסיס מחומם בלבד, בצע את הוראות היצרן עבור שכבות מרכיבים ובחירת טמפרטורה.