צלי בקר ג'ינג'ר ביריים איטיים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל מבושל איטי בשר בקר צלי. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון ידידותי fodmap יש 375 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן למנה. הכנת המנה לוקחת כ 9 שעות ו-35 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו קטשופ, פלפלים ובצל מוקפצים, ג'ינג'רוט ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב gingerroot אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות זנגביל עקיצות (מתכון ללא גלוטן*) כקינוח. מתכונים דומים: Paleo גרוס בשר צלוי בתנור איטי עם דלעת וסלסה + מצבור סיר איטי ומסגיר, ג'ינג'ר בישול איטי ותפוז צלי, ו תבשיל בשר בקר איטי צלי.
הוראות
תרסיס מחבת nonstick 12 אינץ ' עם ספריי בישול. אם צלי בקר מגיע ברשת או קשור, לא להסיר.
מפזרים בשר בקר עם מלח מתובל מפולפל. מבשלים בשר במחבת על חום בינוני-גבוה 5 עד 6 דקות, הופך פעם אחת, עד חום משני הצדדים.
תרסיס 5-6 ליטר סיר איטי עם ספריי בישול.
מניחים בשר בקר בתנור (במידת הצורך, לחתוך בשר לשניים כדי להתאים לבישול).
מערבבים רוטב מוקפץ, קטשופ, חומץ ו gingerroot בקערה קטנה; לשפוך על בשר בקר.
מכסים ומבשלים על הגדרת חום נמוכה 8 עד 9 שעות.
מניחים בשר על מגש; לכסות כדי להתחמם.
מוסיפים ירקות מוקפצים לתערובת בבישול. הגדל את הגדרת החום לגובה. מכסים ומבשלים 15 עד 20 דקות או עד פלפלים רכים.
הסר רשת או מחרוזות מבשר בקר.
מגישים תערובת פלפל עם בשר בקר.