צלי בקר מתובל
צלי בקר מלוח עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 224 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. אם יש לכם צלי עכוז, תיבול פלפל לימון, רוטב ווסטרשייר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו צלי בשר מתובל, צלי בשר מתובל, ו צלי פקאן מלוח (מתכונים דומים).
הוראות
לקצץ שומן מצלי. מעיל תנור הולנדי עם ספריי בישול; מקום מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מוסיפים צלי ומבשלים עד להשחמה מכל הצדדים.
מפזרים צלי עם אבקת שום ומלח.
מערבבים מים, רוטב ווסטרשייר, וגרגרי בויון, ערבוב טוב.
יוצקים תערובת רוטב ווסטרשייר על צלי. מביאים לרתיחה; לכסות, להפחית את החום, ומבשלים 2 עד 2 1/2 שעות או עד צלי הוא רך.
להעביר צלי למגש הגשה; להפריש, ולשמור חם.
שומן רזה ממיצים במחבת; להזמין 1/4 כוס מיצי מחבת. להשליך מיצים הנותרים. להחזיר 1/4 כוס מיצים למחבת.
מערבבים קמח ותיבול; מוסיפים למיצים במחבת, ערבוב עד חלקה. בהדרגה להוסיף חלב, ערבוב כל הזמן. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד מעובה.
מערבבים יוגורט, חרדל, רסק אנשובי; מוסיפים לתערובת חלב, ערבוב רק עד מעורבב.
חותכים צלי באלכסון על פני תבואה לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'. למעלה עם רוטב, ומפזרים פטרוזיליה וגבינה.