צלי בקר צלוי איטי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל רוסטביף קלוי איטי. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 14 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 299 קלוריות. אם יש לך פלפל, צלי, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צלי בקר צלוי עם חרדל, שום ותימין, Paleo גרוס בשר צלוי בתנור איטי עם דלעת וסלסה + מצבור סיר איטי ומסגיר, ו צלוי בקר מבושל איטי (מתכונים דומים).
הוראות
עם סכין חיתוך חדה, לחתוך 12 חריצים רק מתחת לשומן של הצלי ולהכניס את פרוסות השום. מתבלים את הצלי במלח, פלפל ואורגנו.
תניח את זה, צד שמן למטה, על מתלה צלייה.
מניחים מתלה במחבת צלייה וממלאים במים, רק ברפרוף את החלק התחתון של הצלי.
חום גריל בינוני גבוה. אם משתמשים בגריל פחם, לבנות אש חמה מאוד. כאשר הגחלים הם לבנים חמים, להוסיף עוד שכבה של פחם. זה יבטיח את הגריל נשאר חם מספיק כדי לבשל את הבשר.
מניחים מחבת ישירות על הגריל. מכסה גריל ולאפשר לצלי לבשל לאט. מבשלים כ 20 דקות לכל קילו לנדיר בינוני או עד מדחום בשר קורא על 130 F. באמצע הדרך, להפוך את הצלי ולהוסיף יותר מים במידת הצורך.
תן לנוח כ -10 דקות לפני גילוף.