צלי חזיר אפוי מייפל
צלי חזיר אפוי מייפל עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנות העיקריות שלך. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 410 גרם חלבון, 88 גרם שומן, ובסך הכל של 3412 קלוריות. מתכון חינם חלב זה משרת 1 . גשו לסופר וקנו צלי ירך חזיר, מים, סירופ מייפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק סלושי כמו קינוח. 533 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 93%. נסו צלי חזיר אפוי, חזה צלוי של בשר חזיר עם תפוחים אפויים ורוטב סיידר, ו צלי חזיר צלוי בתנור פשוט (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מחממים את השמן במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה עד לעישון. בינתיים, מתבלים את צלי החזיר במלח ופלפל, ואז מחפרים בקמח ומנערים עודפים. צורבים בשמן חם עד להשחמה מכל הצדדים, בערך 1 דקה לכל צד.
מניחים על דף נייר אלומיניום גדול המונח על גבי נייר אפייה; מניחים בצד. מערבבים יחד את סירופ המייפל, הקטשופ, המים והשום.
יוצקים 3/4 מהרוטב הזה על החזיר. מקפלים את נייר הכסף מעל החזיר, ואוטמים ליצירת חבילה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהטמפרטורה הפנימית מגיעה ל -170 מעלות צלזיוס (75 מעלות צלזיוס), כ -2 שעות. פותחים בזהירות את חבילת נייר הכסף, וצולים כמה דקות עד שהרוטב מזגג את הבשר.