צלי חזיר ברוטב פטריות הל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל צלי חזיר עם רוטב פטריות הל. מנה אחת מכילה עד 55 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 570 קלוריות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. 124 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם קצפת, שן שום, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 0%. הל-חזיר מצופה ברוטב פטריות, צלי חזיר ברוטב פטריות תפוח, ו בשר חזיר צלוי הל עם תפוחים ותאנים דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
לטאטא יחד את המלח, סוכר, ומים עד המלח והסוכר התמוססו לחלוטין.
לטבול בשר חזיר בתמיסת מלח וצינה במשך 1 עד 2 ימים. שים לב כי שקית מקפיא עבה, בגודל גלון הוא נהדר עבור brining; אם אתה משתמש אחד, אתה כנראה רק צריך חצי כמה שיותר תמיסת מלח. גם אם אתה משתמש בשקית, למקם בקערה רק במקרה הדלפות התיק.
יש לשטוף את הצלי ביסודיות של תמיסת מלח לפני הבישול, לטפוח יבש.
הפוך בצל שום הל לשפשף: Purée 1/2 כוס בצל קצוץ, 2 כפות שמן זית, 2 כפיות הל הקרקע, ושום במעבד מזון או בלנדר.
לשפשף צלוי עם פירה בצל, להקיף עם פטריות ובצל במחבת צלייה: לזרוק הנותרים 1 כוס בצל קצוץ עם פטריות ו 4 כפות שמן זית בקערה.
מניחים צלי חזיר במרכז מחבת הצלייה.
מפזרים את הצלי במלח ופלפל. לשפשף צלוי עם פירה שום בצל. להקיף את הצלי עם פטריות ובצל.
בשר חזיר צלוי, להסיר פטריות, להוסיף מרק ומים: חזיר צלוי 1 שעה ב 350 ° F.
הסר מהתנור לאחר שעה אחת ולהסיר את הפטריות, הצבת אותם לסיר גדול.
מוסיפים 1 מרק כוס ו 1/2 כוס מים למחבת צלייה.
להחזיר צלי לתנור חזיר צלוי עד מדחום מוכנס לתוך החלק העבה רושם 60°-145°F, על 15-20 דקות יותר.
להעביר חזיר מגש; אוהל עם נייר כסף.
הפוך רוטב שמנת פטריות עם טפטוף מחבת: לגרד את הטפטוף מהמחבת צלייה למחבת עם הפטריות.
מוסיפים את הקרם, כוס הנותרים של מרק, ו 1/4 כפית הל למחבת; מביאים לרתיחה. מערבבים קמח וחמאה בכוס קטנה; מערבבים לתוך רוטב פטריות.
מבשלים את הרוטב, ערבוב לעתים קרובות, עד מופחת מספיק כדי מעיל כפית. רוטב העונה עם מלח ופלפל; לשרת עם חזיר.