קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות25
מגזין

צלי חזיר ברוטב פטריות הל

צלי חזיר ברוטב פטריות הל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל צלי חזיר עם רוטב פטריות הל. מנה אחת מכילה עד 55 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 570 קלוריות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. 124 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם קצפת, שן שום, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 0%. הל-חזיר מצופה ברוטב פטריות, צלי חזיר ברוטב פטריות תפוח, ו בשר חזיר צלוי הל עם תפוחים ותאנים דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
צלי החזיר: 
מרכיבים שתצטרך
צלי חזירצלי חזיר
2
לטאטא יחד את המלח, סוכר, ומים עד המלח והסוכר התמוססו לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
3
תוסיף את הפלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
4
לטבול בשר חזיר בתמיסת מלח וצינה במשך 1 עד 2 ימים. שים לב כי שקית מקפיא עבה, בגודל גלון הוא נהדר עבור brining; אם אתה משתמש אחד, אתה כנראה רק צריך חצי כמה שיותר תמיסת מלח. גם אם אתה משתמש בשקית, למקם בקערה רק במקרה הדלפות התיק.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
יש לשטוף את הצלי ביסודיות של תמיסת מלח לפני הבישול, לטפוח יבש.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
6
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
הפוך בצל שום הל לשפשף: Purée 1/2 כוס בצל קצוץ, 2 כפות שמן זית, 2 כפיות הל הקרקע, ושום במעבד מזון או בלנדר.
מרכיבים שתצטרך
אבקת הלאבקת הל
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
8
לשפשף צלוי עם פירה בצל, להקיף עם פטריות ובצל במחבת צלייה: לזרוק הנותרים 1 כוס בצל קצוץ עם פטריות ו 4 כפות שמן זית בקערה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
9
מניחים צלי חזיר במרכז מחבת הצלייה. 
מרכיבים שתצטרך
צלי חזירצלי חזיר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
מפזרים את הצלי במלח ופלפל. לשפשף צלוי עם פירה שום בצל. להקיף את הצלי עם פטריות ובצל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
11
בשר חזיר צלוי, להסיר פטריות, להוסיף מרק ומים: חזיר צלוי 1 שעה ב 350 ° F.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזירצלי חזיר
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
12
הסר מהתנור לאחר שעה אחת ולהסיר את הפטריות, הצבת אותם לסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
13
מוסיפים 1 מרק כוס ו 1/2 כוס מים למחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
14
להחזיר צלי לתנור חזיר צלוי עד מדחום מוכנס לתוך החלק העבה רושם 60°-145°F, על 15-20 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזירצלי חזיר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
15
להעביר חזיר מגש; אוהל עם נייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
16
הפוך רוטב שמנת פטריות עם טפטוף מחבת: לגרד את הטפטוף מהמחבת צלייה למחבת עם הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שמנתרוטב שמנת
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
17
מוסיפים את הקרם, כוס הנותרים של מרק, ו 1/4 כפית הל למחבת; מביאים לרתיחה. מערבבים קמח וחמאה בכוס קטנה; מערבבים לתוך רוטב פטריות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
18
מבשלים את הרוטב, ערבוב לעתים קרובות, עד מופחת מספיק כדי מעיל כפית. רוטב העונה עם מלח ופלפל; לשרת עם חזיר.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה