תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל צלי חזיר עם רוטב פטריות הל. מנה אחת מכילה עד 55 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 570 קלוריות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. 124 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם קצפת, שן שום, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 0%. הל-חזיר מצופה ברוטב פטריות, צלי חזיר ברוטב פטריות תפוח, ו בשר חזיר צלוי הל עם תפוחים ותאנים דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1
צלי החזיר:
מרכיבים שתצטרך
צלי חזיר
2
לטאטא יחד את המלח, סוכר, ומים עד המלח והסוכר התמוססו לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
3
תוסיף את הפלפל.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
4
לטבול בשר חזיר בתמיסת מלח וצינה במשך 1 עד 2 ימים. שים לב כי שקית מקפיא עבה, בגודל גלון הוא נהדר עבור brining; אם אתה משתמש אחד, אתה כנראה רק צריך חצי כמה שיותר תמיסת מלח. גם אם אתה משתמש בשקית, למקם בקערה רק במקרה הדלפות התיק.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
יש לשטוף את הצלי ביסודיות של תמיסת מלח לפני הבישול, לטפוח יבש.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
6
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
הפוך בצל שום הל לשפשף: Purée 1/2 כוס בצל קצוץ, 2 כפות שמן זית, 2 כפיות הל הקרקע, ושום במעבד מזון או בלנדר.
מרכיבים שתצטרך
אבקת הל
סטייקים של ניו יורק
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
8
לשפשף צלוי עם פירה בצל, להקיף עם פטריות ובצל במחבת צלייה: לזרוק הנותרים 1 כוס בצל קצוץ עם פטריות ו 4 כפות שמן זית בקערה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
סטייקים של ניו יורק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
מניחים צלי חזיר במרכז מחבת הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזיר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מפזרים את הצלי במלח ופלפל. לשפשף צלוי עם פירה שום בצל. להקיף את הצלי עם פטריות ובצל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
11
בשר חזיר צלוי, להסיר פטריות, להוסיף מרק ומים: חזיר צלוי 1 שעה ב 350 ° F.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזיר
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1 כוס גריסי פנינה לבנים
12
הסר מהתנור לאחר שעה אחת ולהסיר את הפטריות, הצבת אותם לסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
13
מוסיפים 1 מרק כוס ו 1/2 כוס מים למחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
14
להחזיר צלי לתנור חזיר צלוי עד מדחום מוכנס לתוך החלק העבה רושם 60°-145°F, על 15-20 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזיר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
15
להעביר חזיר מגש; אוהל עם נייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
16
הפוך רוטב שמנת פטריות עם טפטוף מחבת: לגרד את הטפטוף מהמחבת צלייה למחבת עם הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שמנת
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
17
מוסיפים את הקרם, כוס הנותרים של מרק, ו 1/4 כפית הל למחבת; מביאים לרתיחה. מערבבים קמח וחמאה בכוס קטנה; מערבבים לתוך רוטב פטריות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
18
מבשלים את הרוטב, ערבוב לעתים קרובות, עד מופחת מספיק כדי מעיל כפית. רוטב העונה עם מלח ופלפל; לשרת עם חזיר.