קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 55 דק.
מנות3
ציון בריאות56
מגזין

צלי חזיר עם עצם עם זיגוג תפוח-ריבס

צלי חזיר עם עצם עם זיגוג תפוח-ריבס
צלי חזיר מעצם עם זיגוג תפוח-ריבס הוא מנה עיקרית ללא גלוטן . מתכון זה מכיל 3 מנות עם 1797 קלוריות , 188 גרם חלבון ו -55 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 60% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו צלי חלצי חזיר, סוכר חום, בצל ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 5 שעות ו-55 דקות . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. עם ציון של 78% , המנה הזו טובה. מתכונים דומים: צלי חזיר וכרוב ניצנים עם ג'לי כדורי ג'לי זיגוג מתוק , צלי חזיר עם צ'אטני ריבס וצלי חזיר עם זיגוג שזיפים .

הוראות

1
מחממים תנור ל-200 מעלות צלזיוס (95 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מניחים את בשר החזיר על רשת צלייה ומשפשפים את כולו במלח, פלפל שחור ומרווה.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
צולים לאט את החזיר בתנור שחומם מראש עד שהחזיר כבר לא ורוד ליד העצם, כ-5 שעות. מדחום לקריאה מיידית המוכנס למרכז צריך לקרוא 145 מעלות F (63 מעלות צלזיוס).
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
בזמן שהבשר מתבשל, ממיסים את החמאה בסיר גדול על אש בינונית. מערבבים פנימה את השום, השאלוט והבצל; מבשלים ומערבבים עד שהבצל מתרכך והפך לשקוף, כ-5 דקות. מערבבים פנימה את הריבס, התפוח, הסוכר החום, החומץ, מיץ התפוחים וציר העוף. מביאים לרתיחה על אש גבוהה, ואז מנמיכים את האש לבינונית, ומבשלים עד שהרוטב מצטמצם למחצית מנפחו המקורי, כ-30 דקות. ממיסים את עמילן התירס במים הקרים, ואז מערבבים לתוך הרוטב המבעבע. ממשיכים לבשל ומערבבים עד שהרוטב מסמיך לסמיכות של סירופ מייפל.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
לאחר שהחזיר הגיע לטמפרטורה פנימית של 145 מעלות פרנהייט (63 מעלות צלזיוס), כף מספיק זיגוג ריבס על צלי החזיר לכיסוי מלא. מחזירים את החזיר לתנור, וממשיכים לאפות עד שהזיגוג מתייצב, והטמפרטורה הפנימית הגיעה ל-160 מעלות פרנהייט (71 מעלות צלזיוס), כ-20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזירצלי חזיר
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
נותנים לנוח 10 דקות לפני החיתוך.
7
מגישים עם זיגוג התפוח-ריבס הנותר.
מרכיבים שתצטרך
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן