צלי חזיר עם עצם עם זיגוג תפוח-ריבס
צלי חזיר מעצם עם זיגוג תפוח-ריבס הוא מנה עיקרית ללא גלוטן . מתכון זה מכיל 3 מנות עם 1797 קלוריות , 188 גרם חלבון ו -55 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 60% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו צלי חלצי חזיר, סוכר חום, בצל ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 5 שעות ו-55 דקות . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. עם ציון של 78% , המנה הזו טובה. מתכונים דומים: צלי חזיר וכרוב ניצנים עם ג'לי כדורי ג'לי זיגוג מתוק , צלי חזיר עם צ'אטני ריבס וצלי חזיר עם זיגוג שזיפים .
הוראות
מחממים תנור ל-200 מעלות צלזיוס (95 מעלות צלזיוס).
מניחים את בשר החזיר על רשת צלייה ומשפשפים את כולו במלח, פלפל שחור ומרווה.
צולים לאט את החזיר בתנור שחומם מראש עד שהחזיר כבר לא ורוד ליד העצם, כ-5 שעות. מדחום לקריאה מיידית המוכנס למרכז צריך לקרוא 145 מעלות F (63 מעלות צלזיוס).
בזמן שהבשר מתבשל, ממיסים את החמאה בסיר גדול על אש בינונית. מערבבים פנימה את השום, השאלוט והבצל; מבשלים ומערבבים עד שהבצל מתרכך והפך לשקוף, כ-5 דקות. מערבבים פנימה את הריבס, התפוח, הסוכר החום, החומץ, מיץ התפוחים וציר העוף. מביאים לרתיחה על אש גבוהה, ואז מנמיכים את האש לבינונית, ומבשלים עד שהרוטב מצטמצם למחצית מנפחו המקורי, כ-30 דקות. ממיסים את עמילן התירס במים הקרים, ואז מערבבים לתוך הרוטב המבעבע. ממשיכים לבשל ומערבבים עד שהרוטב מסמיך לסמיכות של סירופ מייפל.
לאחר שהחזיר הגיע לטמפרטורה פנימית של 145 מעלות פרנהייט (63 מעלות צלזיוס), כף מספיק זיגוג ריבס על צלי החזיר לכיסוי מלא. מחזירים את החזיר לתנור, וממשיכים לאפות עד שהזיגוג מתייצב, והטמפרטורה הפנימית הגיעה ל-160 מעלות פרנהייט (71 מעלות צלזיוס), כ-20 דקות.
נותנים לנוח 10 דקות לפני החיתוך.
מגישים עם זיגוג התפוח-ריבס הנותר.