צלי חזיר קובני
צלי חזיר קובני אני יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 257 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. . אם יש לכם אורגנו, שמן זית, שרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: צלי חזיר קובני, צלי חזיר קובני, ו חזיר צלוי קובני.
הוראות
מחממים מחבת קטנה וכבדה על אש בינונית.
מוסיפים את זרעי הכמון ופלפל למחבת; מערבבים כל הזמן עד ריחני ומתחיל חום, על 2 דקות. מגניב.
באמצעות מרגמה ועלי, למחוץ תבלינים קלויים עם שום, מלח, אורגנו לעשות משחה. אתה יכול גם לעשות את זה בקערה קטנה של מעבד מזון.
מעבירים לקערה קטנה ומערבבים במיץ תפוזים, מיץ ליים, מיץ לימון, שרי ושמן זית.
מניחים את החזיר בשקית ניילון גדולה הניתן לאכילה.
יוצקים מרינדה הדר על בשר, חותם. מקררים למשך 12 עד 24 שעות, הופכים את השקית מדי פעם.
מחממים את התנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
מעבירים חזיר ומרינדה למחבת קלייה, ומניחים בתנור. צלוי במשך כ 2 1/2 שעות, צלי עם מיצי מחבת מדי פעם, או עד מדחום קריאה מיידית מוכנס במרכז קורא 145 מעלות F (63 מעלות C).
מוסיפים כמויות קטנות של מים למחבת אם הוא מתייבש.
להעביר את החזיר ללוח גילוף, לכסות באופן רופף עם נייר, ולתת לנוח במשך 15 דקות. לגלף, ולשרת.