צלי חזיר תפוחים ותבלינים
הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו צלי חזיר עם בריח תבלין, בשר חזיר צלוי ספייס שפשף ירך, ו Lisu Spice - שפשף חזיר צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. מערבבים יחד רסק תפוחים, סוכר חום, חומץ, חרדל וציפורן בקערה קטנה; מקררים חצי מתערובת רסק תפוחים ומניחים בצד תערובת רסק תפוחים נותרת.
מערבבים קמח, מלח, סוכר, אבקת שום ופלפל בקערה קטנה אחרת.
לשפשף תערובת קמח באופן שווה על פני כל פני השטח של חזיר.
מניחים חזיר על מתלה במחבת צלייה רדודה. צלי, נחשף, עד הטמפרטורה הפנימית היא 140 מעלות F. כפית שמורות תערובת רסק תפוחים על צלי. צלי עד הטמפרטורה הפנימית היא 145 מעלות F (63 מעלות C)., 1 עד 1 1/2 שעות זמן הבישול הכולל (כ 18-20 דקות לכל פאונד).
להעביר צלי למגש; לכסות בנייר כסף ולתת לעמוד במשך 15 דקות לפני חיתוך.
לחמם תערובת רסק תפוחים צונן בסיר קטן עד רותחים; להרתיח במשך 1 דקה. כפית תערובת רסק תפוחים מחוממת על פרוסות חזיר.