צלי כתר של חזיר יכול להיות רק חלב חינם מתכון שחיפשת. מתכון זה מכין 10 מנות עם 1302 קלוריות, 42 גרם חלבון, ו 42 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ואספו שום, ציר עוף, עלי דפנה ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 5 שעות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 56%, שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: צלי כתר חזיר עם מלית תפוחים וחזיר ורוטב סיידר, צלי כתר של חזיר, ו צלי כתר של חזיר.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 450 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
לבשר החזיר: בקערה קטנה שלבו את השום, הרוזמרין, המרווה והפלפל האדום הכתוש עם 1/2 כוס שמן זית.
עמדו על מתלה החזיר וסלסלו אותו כך ששני הקצוות ייפגשו; ודא שהחלק הבשרני העבה של החזיר נמצא מבפנים. אבטח את הצלי על ידי קשירתו פעמיים סביב החלק החיצוני של הצלי בחוט.
כאשר החזיר מבושל לתועלת הנכונה-מדחום לקריאה מיידית צריך לקרוא 140 עד 145 מעלות פרנהייט - הוציאו אותו מהתנור. מעבירים בזהירות את החזיר לפלטת הגשה ומכסים אותו באופן רופף בנייר אלומיניום.
מצפים תבנית רחבה וישרה בשמן זית ומוסיפים את הבייקון. הביאו את התבנית לאש בינונית ותנו לבייקון לקבל חום ופריך.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים את הסלרי, הבצל והשומר ומתבלים במלח. מבשלים את הירקות עד שהם רכים וארומטיים מאוד, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור סלרי, פרוס (בערך
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
20 פרוסות זוקיני דקות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4
מוסיפים את הרוזמרין והשום ומבשלים עוד 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוף
1 תפוז, גרידה
5
זורקים פנימה את הערמונים, החמוציות והאגסים ומערבבים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
ערמונים
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
6
מוסיפים את היין ונותנים לו להפחית בחצי.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
7
מכניסים את הלחם לקערת ערבוב גדולה ומוסיפים את תערובת הירקות המבושלת ללחם. מערבבים לאיחוד ומכבים את הלחם במחצית הציר. השתמש בידיים שלך כדי לשלב את הלחם, הירקות והציר.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולק
1 כף גדושה פלפל לבן
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
8
הוסף עוד ציר מתי / אם יש צורך בכדי להרוות את הלחם באמת. מתבלים במלח וטועמים אותו כדי לוודא שהוא טעים.