צלי עגל עם ירקות באביב עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 51 גר' של חלבון, 32 גרם של שומן, וסך הכל 658 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך כרישה, חמאה, אורז, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-15 דקות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו תבשיל ביזון עם ירוק אביבי, קיש ירוק אביבי + בגידה מבדרת באביב, ו כתף עגל מטוגנת עם ירקות אביביים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 32
2
בתבשיל ברזל יצוק אמייל גדול, להמס את החמאה בשמן. מתבלים את העגל במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים אותו לתבשיל ומבשלים על אש גבוהה, מסתובבים מדי פעם, עד משחימים, 12 דקות.
4
מוסיפים את היין, מכסים בגיליון נייר קלף ומכסה ומלבשים בתנור כ-1 שעה, עד שהבשר כמעט רך.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיף את התרד, סורל, רומיין, גרגיר הנחלים, כרישה, פטרוזיליה, טרגון, עירית ו frache קרם לתבשיל. מערבבים היטב; מתבלים במלח ופלפל. מכסים שוב עם הקלף והמכסה והצלייה במשך 30 דקות ארוכות יותר, עד שהירוקים נבולים והעגל רך.