צלי עגל עם ירוק אביבי
צלי עגל עם ירקות באביב עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 51 גר' של חלבון, 32 גרם של שומן, וסך הכל 658 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך כרישה, חמאה, אורז, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-15 דקות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו תבשיל ביזון עם ירוק אביבי, קיש ירוק אביבי + בגידה מבדרת באביב, ו כתף עגל מטוגנת עם ירקות אביביים (מתכונים דומים).
הוראות
בתבשיל ברזל יצוק אמייל גדול, להמס את החמאה בשמן. מתבלים את העגל במלח ופלפל.
מוסיפים אותו לתבשיל ומבשלים על אש גבוהה, מסתובבים מדי פעם, עד משחימים, 12 דקות.
מוסיפים את היין, מכסים בגיליון נייר קלף ומכסה ומלבשים בתנור כ-1 שעה, עד שהבשר כמעט רך.
מוסיף את התרד, סורל, רומיין, גרגיר הנחלים, כרישה, פטרוזיליה, טרגון, עירית ו frache קרם לתבשיל. מערבבים היטב; מתבלים במלח ופלפל. מכסים שוב עם הקלף והמכסה והצלייה במשך 30 דקות ארוכות יותר, עד שהירוקים נבולים והעגל רך.
מעבירים את התבשיל לקערות ומגישים עם אורז.