קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות11
מגזין

צלי עוף מוכחים

צלי עוף מוכחים
צלי עוף מוכח דורש בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 33 גרם חלבון, 31 גרם שומן, ובסך הכל של 433 קלוריות. מתאים ל-12 ומחירו 1 מנות.69 דולר למנה. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וראשוני דיאטה. אם יש לכם הרבס דה פרובנס, צליית עוף, מרק עוף פחות נתרן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. זה עובד גם כמנה עיקרית. עם כפית ציון 45%, המנה הזו מוצקה. נסו צלי עוף מוכחים, סלט פלפל-עוף מוכח, ו למבקר פרובנסלה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
שלב תחילה 5 מרכיבים בקערה קטנה; מועכים לעקביות משחה.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מוציאים וזורקים את הג ' יבלטים והצוואר מעוף. שוטפים עוף במים קרים; טפיחה יבשה. חתוך עודף שומן. החל מחלל הצוואר, שחרר את העור מהשד ומקלות התוף על ידי הכנסת אצבעות, דחיפה בעדינות בין העור לבשר.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
בשרבשר
מיםמים
4
משפשפים תערובת תיבול מתחת לעור משוחרר.
מרכיבים שתצטרך
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
5
מניחים בצל בחלל הגוף. להרים כנף טיפים למעלה ושוב בחזרה; טאק תחת עוף. קושרים רגליים יחד עם חוט.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
בצלבצל
6
מניחים עוף, בצד החזה כלפי מעלה, על תבנית צלייה מצופה בתרסיס בישול. הכנס מדחום בשר לשד, וודא שלא לגעת בעצם.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
בשרבשר
עצםעצם
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
מחבת ברוילרמחבת ברוילר
7
אופים ב 400 במשך שעה 1 ו 20 דקות או עד מדחום רושם 18
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
תנורתנור
8
מוציאים עוף מהתבנית. מכסים בנייר כסף, ולתת לעמוד 10 דקות. מחק עור.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מחבתמחבת
9
הניחו שקית ניילון עם רוכסן בתוך מידת זכוכית של 2 כוסות.
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziplocשקיות Ziploc
10
יוצקים טפטופי מחבת לשקית; תן לעמוד 5 דקות (השומן יעלה למעלה). חותם תיק; בזהירות לגזור 1 תחתון פינה של תיק.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
11
מסננים טפטופים לתבנית, עוצרים לפני ששכבת השומן מגיעה לפתיחה; מחק שומן.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
12
מניחים מחבת על אש בינונית-גבוהה. מערבבים ביין, גירוד פאן כדי לשחרר להשחמה ביטים.
מרכיבים שתצטרך
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
13
מוסיפים מרק; מביאים לרתיחה. מבשלים עד מופחת ל 2/3 כוס (כ 3 דקות).
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
14
מסירים מהאש; מוסיפים חמאה תוך ערבוב עם מטרפה עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
15
מגישים רוטב עם עוף.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
רוטברוטב