זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -50 דקות. מתכונים דומים: צלי צ'אק מצופה בעשב, בשר צ'אק עין צלוי עם לשפשף פפריקה עשב, ו צלוי עין צלוי עשבי תיבול.
הוראות
1
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מערבבים פירורי לחם, שמן זית, שום, חרדל טחון, מתובל, פלפל שחור ורוזמרין בקערה; להפיץ תערובת על צלי צ ' אק בשר.
מרכיבים שתצטרך
צ ' אק צלי בקר
אבקת חרדל
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
סטייקים של ניו יורק
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
שום גויה®
גרעיני חמניות נוספים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מעבירים צלי למחבת צלייה רדודה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
4
אופים בתנור שחומם מראש עד בשר מתחיל המשרד והוא אדמדם ורוד ועסיסי במרכז, 1 1/2 עד 2 שעות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא 130 מעלות F (54 מעלות C). אפשר לצלי לנוח במשך 10 דקות לפני חיתוך והגשה.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מערבבים שמנת חמוצה, חזרת, מיץ לימון, ומלח בקערה אחרת.