צליה: דג לבן מצופה בחמאת כוסברה-ליים
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דיאט. גשו לסופר וקנו גרידת ליים, מלח כשר, כוסברה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו ארז-דג לבן עם צ'ימיצ' ורי, ארז פלנקed סלמון עם חמאת לימון קאיין, ו צליה: עץ אדר-חרדל חזיר פילה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, לשלב חמאה, סראנו צ ' ילה, כוסברה, מיץ ליים, גרידת ליים. תניח בצד.
בקערה קטנה אחרת מערבבים יחד מלח, אבקת צ ' ילי ופלפל שחור. מתבלים את שני צידי הדגים בתערובת תיבול.
תדליק ארובה אחת מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומסדרים את הגחלים בצד אחד של באח הפחם. הגדר סבכת בישול במקום, לכסות גיל ולאפשר לחמם מראש במשך 5 דקות. לנקות ולשמן את הסורג הצלייה.
מניחים קרשים על הצד החם של הגריל עד שהוא מתחיל לחרוך ולעשן. הפוך קרשים מעל ולעבור לצד מגניב של גריל ולסדר דגים על גבי. מכסים גריל ומבשלים עד דגים הוא אטום ומתחיל להתקלף, על 15 עד 20 דקות.
הסר דגים מן הגריל, להפיץ עם חמאת סיד כוסברה ומגישים.