צליה: סלט בצל חרוך עם פרושוטו ופרמג'יאנו
צליה: סלט בצל חרוך עם Prosciutto ו Parmigiano עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 293 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך שום, פלפל, שיפודי עץ, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מלפפון וסלט בצל חרוך, מחבת-סלט בצל וידאלי חרוך, ו פחזניות פרושוטו ופרמג'יאנו (מתכונים דומים).
הוראות
תדליק ארובה אחת מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומפיצים גחלים באופן שווה על באח הפחם.
בעוד הפחם מאיר, חותכים כל בצל לטבעות בעובי 1 אינץ', משליכים את חתיכות הקצה ואת הטבעת החיצונית נייר מכל בצל. חנית אותם ישר דרך המרכז עם שיפודי עץ, הם ייראו כמו סוכריות על מקל.
מברישים כל טבעת בצל בשמן זית ומתבלים במלח.
מברישים את פרוסות הלחם בעדינות עם שמן זית ומפזרים מלח. גריל כל פרוסת לחם עד השחמה בכל צד, 1-2 דקות לכל צד.
הסר לחם מן הגריל ולשפשף את שני הצדדים עם חתיכות לחתוך שום.
מניחים את טבעות בצל משופדות על הגריל ומבשלים עד חרוך ומכרז, על 10 דקות לכל צד.
הסר מן הגריל ולאפשר להתקרר במשך 5 דקות.
הסר טבעות בצל משפדים ומניח את הטבעות בקערה בינונית. לזרוק את הבצל עם 2 כפות של שמן זית ואת חומץ בלסמי, מתבלים עם מלח ופלפל לפי הטעם.
חותכים לחם לקוביות אינץ 1 ולזרוק עם הבצל.
כדי לבנות את הסלט, מניחים מנה של טבעות בצל ולחם על כל צלחת, העליון עם פטרוזיליה קצוצה, פרושוטו פרוסות, פרמזן תלתלים, ואז מתבלים עם פלפל שחור טחון טרי ומגישים.