צלייה בלונדון עם רוטב חזרת
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? מטגן לונדון עם רוטב חזרת יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מנה זו מכילה סביב 41 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 388 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. אם יש לך שמן זית, שמנת, חזרת בבקבוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. מתכונים דומים: מטגן לונדון עם מתכון רוטב חזרת שמנת, מטגן לונדון עם רוטב חזרת גבינה כחולה שמנת, ו מטאטא לונדון / Pizzaiola Sauce.
הוראות
מניחים שום, מלח, פלפל וקורנית על משטח חיתוך ולהשתמש בסכין גדולה לקצוץ יחד עד מעורב.
מוסיפים רוטב סויה ושמן; חותם ולחץ על התיק בעדינות לשלב מרכיבים.
מניחים סטייק בשקית חותם. פונה מספר פעמים כדי מעיל בשר. להכניס למקרר, לפנות מספר פעמים, לפחות 3 שעות ועד לילה.
הכן רוטב: Beat שמנת, שמנת חמוצה, חרדל, מיץ לימון חזרת עם מיקסר חשמלי עד שהתערובת יוצרת פסגות נוקשות. מתבלים במלח ופלפל.
יוצקים לתוך קערה צוננת, כיסוי ומקרר. (רוטב יכול להיות מורכב עד שעה לפני ההגשה.)
Broiler Preheat גבוה ולסדר מתלה 6 אינץ ' ממקור חום.
הסר בשר מן המרינדה יבש לטפוח; להשליך מרינדה. לצלות על מחבת סרוחה במשך 7 דקות. להפוך בשר מעל ו לצלות 5 עד 7 דקות יותר. כדי לבדוק doneness, לבדוק עם קצה של סכין חדה. אם מיצים לרוץ אדום, לצלות 1 או 2 דקות יותר, עד מדחום לקרוא מיידית קורא 60° (עבור בינוני נדיר).
בואו סטייק לנוח על משטח חיתוך במשך 10 דקות. עבודה נגד התבואה, לחתוך לפרוסות דקות עם סכין חדה.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות GEN5 מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.
![GEN5 מרלו]()
GEN5 מרלו
# 40 Wine Enthusiast Top 100 Best Buy של 2019