צלייה: כנפי העוף של הדרקון
צלייה: כנפי העוף של הדרקון הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מתאבנים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 30 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 408 קלוריות. גשו לסופר וקנו עלה דפנה, שמן זית, כנפי עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צליה: כנפי עוף אידיוט, כנפי נשימת הדרקון, ו כנפי עוף תאילנדית פיקנטי עם רוטב Habanero פטל (כנפיים PB & J) (מתכונים דומים).
הוראות
באמצעות מרגמה ועלי (או מעבד מזון), מועכים את השום, עלה דפנה, פפריקה, מלח, פלפלים צ ' ילי, פלפל שחור ושמן זית לתוך משחה.
שים את תערובת הדבק לתוך שקית ziploc גדולה.
להוסיף כנפי עוף לשקית, לאטום את התיק ולשפשף את הדבק על כל הכנפיים. מקררים במשך כמה שעות או בלילה.
הסר את כנפי העוף מהמקרר ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר בעת הכנת הגריל.
תדליק ארובה אחת מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומפיצים גחלים באופן שווה על באח הפחם.
גריל הכנפיים על חום גבוה עד העור הוא פריך ואת העוף מבושל דרך, על 3-5 דקות לכל צד.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן, ורוד נוצץ, יין מבעבע
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הן אפשרויות נהדרות לכנפי עוף. בשר לבן מזווג בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להכניע את הטעם של הבשר, כך שרדונה ו סוביניון בלאן הם בחירות בטוחות. עוף מוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להיות מוגש עם אדום כמו פינו נואר. שרדונה a עד Z עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![שרדונה א 'עד ת']()
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.