קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות26
מגזין

צלעות בייבי גב סיידר עמוסות עם רוטב ברביקיו לימון

צלעות בייבי גב סיידר עמוסות עם רוטב ברביקיו לימון
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? צלעות סיידר עמוסות תינוק עם רוטב ברביקיו לימון יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מנה אחת מכילה 1282 קלוריות, 91 גר' של חלבון, ו 81 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה מושלם עבור יום האב. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם סיידר תפוחים, צלעות חזיר, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. נסו צלעות בייבי גב עם רוטב ברביקיו Mojo, צלעות בייבי גב עם רוטב ברביקיו קולה, ו צלעות חזיר מעושנות עם רוטב אספרסו ברביקיו (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה, לשלב את הסוכר החום עם פפריקה, מלח, שום ופלפל. משפשפים את התבלינים על כל הצלעות, מכסים ומקררים לפחות 4 שעות או עד 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
משרים את שבבי היקורי בכוס 1 של סיידר במשך 30 דקות, ואז לנקז. להדליק גריל ולהגדיר אותו לצלייה עקיפה. אם משתמשים בפחם, כאשר האש היא בינונית חמה, לגרוף את הגחלים לשתי ערימות בצדדים מנוגדים של הגריל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
8 שדי פסיון אם קטנים)8 שדי פסיון אם קטנים)
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
3
מניחים מחבת טפטוף רדיד במרכז הגריל. אם משתמשים בגריל גז, הדליקו את המבערים הקדמיים והאחוריים או החיצוניים.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
4
לפזר את שבבי העץ על הפחם. אם משתמשים בגריל גז, מניחים את השבבים בתיבה מעשן או על ריבוע 12 אינץ 'של נייר; מקפלים את הסכל לתוך ריבוע 6 אינץ' לתקוע 12 חורים בחלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
5
מניחים את החבילה ליד הלהבות וחום עד עישון. מכסה את הגריל ולהתאים את פתחי האוורור עד הטמפרטורה רושמת 32
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
6
יוצקים את כוס 1 הנותרים של סיידר תפוחים לתוך בקבוק ספריי. לרסס את שני הצדדים של הצלעות עם סיידר. מברשת קלה באח עם שמן. הגדר את הצלעות, צד העצם למטה, על הגריל ישירות מעל מחבת טפטוף או בין 2 מבערים של גריל גז. מכסים ומבשלים במשך 35 דקות, ריסוס הצלעות עם סיידר פעמיים. סובב את הצלעות והוסף גחלים חמות יותר לאש במידת הצורך, ומאפשר הגחלים לשרוף נחשפו במשך כ -10 דקות. מכסים וגריל את הצלעות עד רך מאוד, ריסוס עם סיידר עוד פעמיים, על 40 דקות יותר. מברשת קלה שני הצדדים של הצלעות עם רוטב ברביקיו לימון ולהעביר אותם ישירות מעל האש. גריל עד השחמה עמוקה, כ 2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
סיידר תפוחיםסיידר תפוחים
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
7
מגישים את הצלעות עם רוטב ברביקיו הנותר.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)