קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות30
מגזין

צלעות בקר מטוגנות עם מחית תפוחי אדמה, צ'ארד שוויצרי וקרם חזרת

צלעות בקר מטוגנות עם מחית תפוחי אדמה, צ'ארד שוויצרי וקרם חזרת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צלעות בקר מטוגנות עם מחית תפוחי אדמה, Chard שוויצרי, קרם חזרת. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 1094 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 68 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בצל פנינה, בשר עגל, פלפל טרי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו צלעות בקר צלויות עם פירה תפוחי אדמה, קברנה צלע צלוי צלעות קצרות עם Chard שוויצרי Orecchiette, ו בשר בקר צלוי Stovetop Short Rib עם שומן חזיר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מתבלים את הצלעות הקצרות עם 1 כף טימין והפלפל השחור הסדוק. השתמש בידיים שלך כדי לצפות את הבשר היטב. מכסים ומקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
2
קח את הצלעות הקצרות מהמקרר שעה לפני הבישול, לבוא לטמפרטורת החדר. לאחר 30 דקות, העונה אותם בנדיבות על כל הצדדים עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
3
כאשר אתה לוקח את הצלעות מהמקרר, מחממים את התנור ל 218°.
מרכיבים שתצטרך
4
לזרוק את בצל הפנינה עם 2 כפות שמן זית, 1 כפית טימין, כפית מלח, וקורט פלפל.
מרכיבים שתצטרך
5
מורחים אותם על תבנית אפייה וצולים אותם כ -15 דקות, עד במכרז. כאשר הם התקררו, להחליק את העורות עם האצבעות שלך ולהניח בצד. תנמיך את התנור ל-325-אף.
מרכיבים שתצטרך
6
כאשר הזמן שלה לבשל את הצלעות הקצרות, לחמם מחבת גדולה לחום גבוה במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
יוצקים 3 כפות שמן זית, ולחכות דקה או שתיים, עד המחבת חם מאוד וכמעט עישון.
מרכיבים שתצטרך
8
מניחים את הצלעות הקצרות במחבת, ולצרוב עד שהם משחימים יפה על כל שלושת הצדדים בשרניים. בהתאם לגודל של המחבת שלך, ייתכן שיהיה עליך לצרוב את הבשר בקבוצות. אין להצטופף הבשר או להתעצל או מיהר בשלב זה; זה ייקח לפחות 15 דקות. כאשר הצלעות משחימות יפה, להעביר אותם למחבת צמות. הם צריכים לשכב שטוח, עצמות בעמידה, בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
9
להפוך את החום עד בינוני, ולהוסיף את הבצל, גזר, סלרי, עלי טימין, ועלי דפנה. מערבבים עם כף עץ, מגרדים את כל החלקים הפגומים במחבת. מבשלים 6 עד 8 דקות, עד שהירקות מתחילים לקרמל.
מרכיבים שתצטרך
10
מוסיפים את חומץ בלסמי, פורט ויין אדום. להפוך את החום עד גבוה, ולהפחית את הנוזל בחצי.
מרכיבים שתצטרך
11
מוסיפים את המניה ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
12
יוצקים את הנוזל על הצלעות הקצרות, גירוד כל ירקות שנפלו על הצלעות בחזרה לתוך הנוזל. תערובת המניות צריכה כמעט לכסות את הצלעות. הכנס את גבעולי הפטרוזיליה בתוך ומסביב לבשר. מכסים בחוזקה בנייר אלומיניום ומכסה הדוק למדי אם יש לך אחד. צמה בתנור במשך כ 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
13
כדי לבדוק את הבשר עבור doneness, להסיר את המכסה לסכל, להיות זהיר של קיטור להימלט, ולנקב צלע קצרה עם סכין קילוף. כאשר הבשר נעשה, זה יהיה להיכנע בקלות סכין. תטעם חתיכה אם אתה לא בטוח.
מרכיבים שתצטרך
14
תן לצלעות לנוח 10 דקות במיצים שלהם, ולאחר מכן להעביר אותם לתבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
15
הפעל את התנור עד 204°.
16
מניחים את הצלעות קצרות בתנור במשך 10 עד 15 דקות, לחום.
מרכיבים שתצטרך
17
מסננים את המרק לסיר, לחיצה על הירקות עם מצקת כדי לחלץ את כל המיצים. לרפרף את השומן מן הרוטב, אם המרק נראה רזה, להפחית אותו על חום בינוני גבוה כדי להתעבות מעט. טעם לתיבול.
מרכיבים שתצטרך
18
מחממים סיר גדול מעל חום גבוה במשך 2 דקות. לקרוע את השוויצרי chard לחתיכות גדולות.
מרכיבים שתצטרך
19
מוסיפים 3 כפות שמן זית למחבת ומערבבים בבצל פנינה מבושל.
מרכיבים שתצטרך
20
מוסיפים חצי chard השוויצרי, ומבשלים דקה או שתיים, ערבוב הירוקים בשמן כדי לעזור להם לנבול.
מרכיבים שתצטרך
21
הוסף התזה של מים ואת המחצית השנייה של הירוקים. מתבלים עם כפית מלח וקורטוב של פלפל שחור טחון. מבשלים עוד כמה דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד הירוקים הם מכרז.
מרכיבים שתצטרך
22
מניחים את chard שוויצרי על מגש חם גדול, ולסדר את הצלעות הקצרות על גבי. כפית הרבה מיצי צמה על הצלעות.
מרכיבים שתצטרך
23
מגישים את תפוחי אדמה חמים טהור חזרת שמנת בצד.
מרכיבים שתצטרך
1
מניחים את תפוחי האדמה, שלם ולא מתובל, בסיר רוטב גדול.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים 2 כפות מלח וממלאים את הסיר במים קרים. מביאים את תפוחי האדמה לרתיחה על חום גבוה, להנמיך את החום נמוך, ומבשלים כ 45 דקות, עד מכרז. סוג אחד של תפוחי אדמה ניתן לעשות לפני השני, כך לבדוק doneness ולהסיר מגוון אחד ראשון, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
3
כאשר תפוחי האדמה מבושלים דרך, מסננים אותם, ומניחים אותם בצד להתקרר במשך 10 דקות בערך.
מרכיבים שתצטרך
4
מחממים את השמנת והחלב יחד בסיר קטן, ואז לכבות את החום. כאשר תפוחי האדמה התקררו, לקלף אותם ולהעביר אותם דרך טחנת מזון או ricer תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
5
שים את תפוחי האדמה המתובלים במחבת כבדה.
מרכיבים שתצטרך
6
מחממים אותם על חום בינוני כמה דקות, ערבוב ברציפות עם כף עץ, כדי לייבש אותם קצת.
7
מוסיפים את החמאה לאט, תוך ערבוב מתמיד. מתבלים עם 2 כפיות מלח.
מרכיבים שתצטרך
8
כאשר כל החמאה שולבה, מערבבים לאט בתערובת השמנת החמה עד שיש לך טהור חלק. טעם לתיבול. להעביר את הטהור דרך tamis בסדר-mesh פעמיים אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
1
מערבבים את frache crme ו חזרת בקערה קטנה. מתבלים עם כפית מלח ופלפל. טעם לאיזון ותבלינים.
מרכיבים שתצטרך
2
מאמר var
3
Type_27_data = {};
4
מאמר
5
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

מרכיבים

22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסשוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)2עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')6צלעות בקר קצרות, 14 עד 16 אונקיות כל אחד (לבקש 3 עצם centercut)צלעות בקר קצרות, 14 עד 16 אונקיות כל אחד (לבקש 3 עצם centercut)791 לב מפאלדי טרי אם אפשרגזר חתוך לקוביותגזר חתוך לקוביות791 לב מפאלדי טרי אם אפשרסלרי קצוץסלרי קצוץ1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרקרם פרשקרם פרש4sprigsפטרוזיליה שטוחהפטרוזיליה שטוחה1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)11 כף אורגנו מיובשחזרת מוכנהחזרת מוכנה6שרימפס וורידיםמלח כשרמלח כשר6שרימפס וורידיםמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל קצוץבצל קצוץ36בצל פנינה קטןבצל פנינה קטן11 כף אורגנו מיובשפלפל שחור סדוק טריפלפל שחור סדוק טרי3551 לב מפאלדי טרי אם אפשריציאהיציאה5911 לב מפאלדי טרי אם אפשריין אדום לבבייין אדום לבבי680חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'תפוחי אדמה russetתפוחי אדמה russet2קבוצותChard שוויצרי, ניקה, צלעות מרכז הוסרוChard שוויצרי, ניקה, צלעות מרכז הוסרו11 כף אורגנו מיובשקורנית עלים, ו 4 זרדים שלמים קורניתקורנית עלים, ו 4 זרדים שלמים קורנית227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'(2 מקלות) חמאה ללא מלח, לחתוך לחתיכות(2 מקלות) חמאה ללא מלח, לחתוך לחתיכות1בצל צהוב בינוני, קצוץבשר בקר או בשר עגלבשר בקר או בשר עגל1771 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת680חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'תפוחי אדמה זהב יוקוןתפוחי אדמה זהב יוקון

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינוט נואר הם בחירה מצוינת לצלעות קצרות בשר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. מרלו קולקציית היהלומים של פרנסיס פורד קופולה עם דירוג של 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot
Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot
באופן מסורתי השתמשו במרלו כדי למזג רכות ועושר עם תערובות קברנה, אך כיום הוא הפך לאחד מהיינות האדומים הפופולריים ביותר מקליפורניה. סדרת היהלומים של פרנסיס קופולה משנת 1999, Blue Label Merlot היא נדיבה ועשירה. זה נעשה עם כמויות קטנות של סירה ו קברנה סוביניון להוסיף אישיות והרמת ארומטיקה. היין התיישן בחביות עץ אלון צרפתי חדשות בנות שלוש שנים במשך שמונה חודשים. ניחוחות של פירות יער ופאי אוכמניות מן הפרי בולטים באף המשתלבים עם איכות מסוגננת קלוי מן האלון. על החיך, פטל הניתן לזיהוי וטעמי פירות צפופים, ריבה לשלב עם המבנה אלגנטי יינות לתמוך בגימור מסוגנן וארוך. המרלו מסדרת היהלומים מ-1999 מזמין ביותר בעושר רב ובמשיכה; הוא ראוי לשתייה כעת או שניתן להשכיב אותו למשך שנתיים עד חמש שנים.