צלעות בקר מטוגנות עם מחית תפוחי אדמה, צ'ארד שוויצרי וקרם חזרת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צלעות בקר מטוגנות עם מחית תפוחי אדמה, Chard שוויצרי, קרם חזרת. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 1094 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 68 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בצל פנינה, בשר עגל, פלפל טרי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו צלעות בקר צלויות עם פירה תפוחי אדמה, קברנה צלע צלוי צלעות קצרות עם Chard שוויצרי Orecchiette, ו בשר בקר צלוי Stovetop Short Rib עם שומן חזיר (מתכונים דומים).
הוראות
מתבלים את הצלעות הקצרות עם 1 כף טימין והפלפל השחור הסדוק. השתמש בידיים שלך כדי לצפות את הבשר היטב. מכסים ומקררים בין לילה.
קח את הצלעות הקצרות מהמקרר שעה לפני הבישול, לבוא לטמפרטורת החדר. לאחר 30 דקות, העונה אותם בנדיבות על כל הצדדים עם מלח.
כאשר אתה לוקח את הצלעות מהמקרר, מחממים את התנור ל 218°.
לזרוק את בצל הפנינה עם 2 כפות שמן זית, 1 כפית טימין, כפית מלח, וקורט פלפל.
מורחים אותם על תבנית אפייה וצולים אותם כ -15 דקות, עד במכרז. כאשר הם התקררו, להחליק את העורות עם האצבעות שלך ולהניח בצד. תנמיך את התנור ל-325-אף.
כאשר הזמן שלה לבשל את הצלעות הקצרות, לחמם מחבת גדולה לחום גבוה במשך 3 דקות.
יוצקים 3 כפות שמן זית, ולחכות דקה או שתיים, עד המחבת חם מאוד וכמעט עישון.
מניחים את הצלעות הקצרות במחבת, ולצרוב עד שהם משחימים יפה על כל שלושת הצדדים בשרניים. בהתאם לגודל של המחבת שלך, ייתכן שיהיה עליך לצרוב את הבשר בקבוצות. אין להצטופף הבשר או להתעצל או מיהר בשלב זה; זה ייקח לפחות 15 דקות. כאשר הצלעות משחימות יפה, להעביר אותם למחבת צמות. הם צריכים לשכב שטוח, עצמות בעמידה, בשכבה אחת.
להפוך את החום עד בינוני, ולהוסיף את הבצל, גזר, סלרי, עלי טימין, ועלי דפנה. מערבבים עם כף עץ, מגרדים את כל החלקים הפגומים במחבת. מבשלים 6 עד 8 דקות, עד שהירקות מתחילים לקרמל.
מוסיפים את חומץ בלסמי, פורט ויין אדום. להפוך את החום עד גבוה, ולהפחית את הנוזל בחצי.
מוסיפים את המניה ומביאים לרתיחה.
יוצקים את הנוזל על הצלעות הקצרות, גירוד כל ירקות שנפלו על הצלעות בחזרה לתוך הנוזל. תערובת המניות צריכה כמעט לכסות את הצלעות. הכנס את גבעולי הפטרוזיליה בתוך ומסביב לבשר. מכסים בחוזקה בנייר אלומיניום ומכסה הדוק למדי אם יש לך אחד. צמה בתנור במשך כ 3 שעות.
כדי לבדוק את הבשר עבור doneness, להסיר את המכסה לסכל, להיות זהיר של קיטור להימלט, ולנקב צלע קצרה עם סכין קילוף. כאשר הבשר נעשה, זה יהיה להיכנע בקלות סכין. תטעם חתיכה אם אתה לא בטוח.
תן לצלעות לנוח 10 דקות במיצים שלהם, ולאחר מכן להעביר אותם לתבנית אפייה.
מניחים את הצלעות קצרות בתנור במשך 10 עד 15 דקות, לחום.
מסננים את המרק לסיר, לחיצה על הירקות עם מצקת כדי לחלץ את כל המיצים. לרפרף את השומן מן הרוטב, אם המרק נראה רזה, להפחית אותו על חום בינוני גבוה כדי להתעבות מעט. טעם לתיבול.
מחממים סיר גדול מעל חום גבוה במשך 2 דקות. לקרוע את השוויצרי chard לחתיכות גדולות.
מוסיפים 3 כפות שמן זית למחבת ומערבבים בבצל פנינה מבושל.
מוסיפים חצי chard השוויצרי, ומבשלים דקה או שתיים, ערבוב הירוקים בשמן כדי לעזור להם לנבול.
הוסף התזה של מים ואת המחצית השנייה של הירוקים. מתבלים עם כפית מלח וקורטוב של פלפל שחור טחון. מבשלים עוד כמה דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד הירוקים הם מכרז.
מניחים את chard שוויצרי על מגש חם גדול, ולסדר את הצלעות הקצרות על גבי. כפית הרבה מיצי צמה על הצלעות.
מגישים את תפוחי אדמה חמים טהור חזרת שמנת בצד.
מניחים את תפוחי האדמה, שלם ולא מתובל, בסיר רוטב גדול.
מוסיפים 2 כפות מלח וממלאים את הסיר במים קרים. מביאים את תפוחי האדמה לרתיחה על חום גבוה, להנמיך את החום נמוך, ומבשלים כ 45 דקות, עד מכרז. סוג אחד של תפוחי אדמה ניתן לעשות לפני השני, כך לבדוק doneness ולהסיר מגוון אחד ראשון, במידת הצורך.
כאשר תפוחי האדמה מבושלים דרך, מסננים אותם, ומניחים אותם בצד להתקרר במשך 10 דקות בערך.
מחממים את השמנת והחלב יחד בסיר קטן, ואז לכבות את החום. כאשר תפוחי האדמה התקררו, לקלף אותם ולהעביר אותם דרך טחנת מזון או ricer תפוחי אדמה.
שים את תפוחי האדמה המתובלים במחבת כבדה.
מחממים אותם על חום בינוני כמה דקות, ערבוב ברציפות עם כף עץ, כדי לייבש אותם קצת.
מוסיפים את החמאה לאט, תוך ערבוב מתמיד. מתבלים עם 2 כפיות מלח.
כאשר כל החמאה שולבה, מערבבים לאט בתערובת השמנת החמה עד שיש לך טהור חלק. טעם לתיבול. להעביר את הטהור דרך tamis בסדר-mesh פעמיים אם אתה רוצה.
מערבבים את frache crme ו חזרת בקערה קטנה. מתבלים עם כפית מלח ופלפל. טעם לאיזון ותבלינים.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינוט נואר הם בחירה מצוינת לצלעות קצרות בשר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. מרלו קולקציית היהלומים של פרנסיס פורד קופולה עם דירוג של 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot]()
Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot
באופן מסורתי השתמשו במרלו כדי למזג רכות ועושר עם תערובות קברנה, אך כיום הוא הפך לאחד מהיינות האדומים הפופולריים ביותר מקליפורניה. סדרת היהלומים של פרנסיס קופולה משנת 1999, Blue Label Merlot היא נדיבה ועשירה. זה נעשה עם כמויות קטנות של סירה ו קברנה סוביניון להוסיף אישיות והרמת ארומטיקה. היין התיישן בחביות עץ אלון צרפתי חדשות בנות שלוש שנים במשך שמונה חודשים. ניחוחות של פירות יער ופאי אוכמניות מן הפרי בולטים באף המשתלבים עם איכות מסוגננת קלוי מן האלון. על החיך, פטל הניתן לזיהוי וטעמי פירות צפופים, ריבה לשלב עם המבנה אלגנטי יינות לתמוך בגימור מסוגנן וארוך. המרלו מסדרת היהלומים מ-1999 מזמין ביותר בעושר רב ובמשיכה; הוא ראוי לשתייה כעת או שניתן להשכיב אותו למשך שנתיים עד חמש שנים.