צלעות בקר צלויות
צלי צלעות בקר עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1211 קלוריות, 55 גרם חלבון ו 108 גרם שומן. זה מושלם עבור יום ולנטין. לכו לחנות ותרימו עלי דפנה, מלח כשר, צלוי צלעות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 11 שעות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו צלעות בקר צלויות, צלי בקר בערווה, ו צלעות בקר צלויות (מתכונים דומים).
הוראות
לקצץ את כל אבל שכבה דקה של שומן מ צלי. טוחנים גרגירי פלפל ועלי דפנה במלח לאבקה במטחנת קפה/תבלין חשמלית, ולאחר מכן להעביר מרגמה.
מוסיפים שום, קורנית ורוזמרין, ואז חובטים בממרח חלק עם עלי. מערבבים בשמן. לשפשף להדביק על כל צלי.
להעביר צלי למתלה להגדיר במחבת קלייה flameproof קטנה. להשרות, מכוסה ומקורר, לפחות 8 שעות.
בואו לצלות לעמוד בטמפרטורת החדר 1 שעה.
רוסטביף באמצע תנור 20 דקות. הפחת את הטמפרטורה ל-350 ° F ולרוסטביף עד שמדחום מוכנס למרכז רשם הבשר 110 ° F, 1 1/2 ל-1 3/4 שעות נוספות.
להעביר בשר למגש גדול ולתת לעמוד, חשוף, 25 דקות. (בשר ימשיך לבשל, להגיע כ 54° עבור בינוני-נדיר.)
מוסיפים מרק, רוזמרין, טימין, שום ומחבת deglaze על ידי רותח על גבי תנור על חום מתון, ערבוב וגירוד חתיכות חומות.
העברה לסיר קטן ולהוסיף כל מיצים שנאספו על מגש. בעדינות להרתיח 10 דקות. שומן דל שומן ועונה jus עם מלח ופלפל.
שים פרוסות מ צלי ומגישים עם jus.
* צלי יכול להשרות עד 24 שעות.