צלעות בקר צלויות
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ראשונית? צלעות בקר צלויות עשויות להיות מתכון מדהים לנסות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 68 גרם חלבון 148 גרם של שומן, וסך הכל 1645 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם שמנת, מלח רוק, חרדלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקרם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת אוכמניות כקינוח. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו צלעות משובצות מלח, צלעות חזיר עם קרום מלח רוזמרין, ו צלעות עם קרום שום & מלח ופלפל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C). קו מחבת צלייה עם רדיד אלומיניום.
בנדיבות מעיל את הצלי עם חרדל, כך שהוא מכוסה לחלוטין. שים שכבה עבה של מלח סלעים על הנייר במחבת הצלייה, על גודל החלק התחתון של הצלי. מניחים את החלק התחתון של הצלי על המלח, ולחץ למטה כדי להטביע את המלח לתוך החרדל. מכסים לחלוטין את שארית הצלי במלח סלעים, דוחפים אותו לתוך החרדל. (הרבה מלח ייפול לתוך המחבת, אבל זה לא כואב שום דבר).
אופים חשופים, בתנור שחומם מראש במשך 60 דקות, או עד הטמפרטורה הפנימית מגיע 145 מעלות F (65 מעלות C).
בואו לעמוד 15 דקות. הצלי יהיה עטוף ב "קליפה". הכה את הקליפה בחדות עם החלק האחורי של סכין, וזה יהיה לפצח לפתוח ולהתחיל ליפול.
הסר את הקליפה, ומניח את הצלי על קרש חיתוך. פרוסה, ומגישים עם רוטב חזרת.
רוטב חזרת: בקערה קטנה, מקציפים את השמנת עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים בחזרת לפי הטעם.