צלעות בקר קצרות
מתכון זה מספק 4 מנות. עם 252 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. אם 77 סנט למנה נופל בתקציב שלך, צלעות בקר קצרות יכול להיות סופר ללא גלוטן, חלב חינם, ו מתכון לנסות. אם יש לכם רוטב ברביקיו, צלחת קצרה, סוכר superfineוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 27 שעות ו-50 דקות. נסו צלעות בקר קצרות, צלעות בקר קצרות, ו צלעות בקר ברביקיו קצרות (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
ציוד מיוחד: עץ היקורי יומני, ספוג במים במשך 1 שעה
ציפוי הצלעות הקצרות בנדיבות עם לשפשף סוכר חום משני הצדדים. אין צורך לשפשף את התבלינים לתוך הבשר, אלא לפזר שכבה אפילו מעל. מקררים בין לילה.
מחממים את התנור ל-225 מעלות.
מניחים את הבשר במעשן ושומרים על טמפרטורה בסביבות 225 מעלות f למשך 12 עד 14 שעות, או עד לסיום. החלף את יומני היקורי כפי שהם יפוג.
בדוק את הבשר על ידי פיתול אחת העצמות החשופות. אם העצם זזה בקלות הבשר נעשה. אפשר לבשר לנוח במשך 30 דקות.
חותכים כל צלחת לתוך 4 מנות.
מערבבים את הסוכרים, מלח, פלפל שחור וקיין, ומערבבים היטב.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינוט נואר הם בחירה מצוינת לצלעות קצרות בשר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. מקורו של יין מרלו עמק נאפה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.
![מקור יין נאפה עמק מרלו]()
מקור יין נאפה עמק מרלו
מרלו 2006 שלנו אינו ביישן, עם גוון גארנט עמוק וכהה וניחוחות שופעים של שחור עשירדובדבן, קסיס וציפורן. טאנינים נגישים ומשולבים ממסגרים את הפרי הכהה הנדיבטעמים ומעילים את החיך בקטיפה רכה. הגימור הארוך והפירותי, מהול בתבליני הסתיו.,מסתיים עם zing חמוציות תוסס. "זהו יין קלאסי מאוד מבציר מדהים. קחזה, מיילס!"צוחק יינן טום רינלדי, עם התייחסות לסרט לצדדים.