צלעות בשר מעושנות פשוטות
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 56 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חרדל, מלח ים, זנגביל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צלעות בקר קצרות פשוטות, Crockpot צלעות קצרות פשוטות, ו צלעות בקר ברביקיו קצרות (מתכונים דומים).
הוראות
הסר את הצלעות מהמקרר ומתווה את העצמות בסכין חיתוך חדה ומחודדת.
מערבבים את כל החומרים עבור קצף חרדל בקערה קטנה להתמזג היטב.
צחצח את המריחה על כל שטח הצלעות.
מערבבים את כל החומרים עבור לשפשף בקערה קטנה להתמזג היטב.
מפזרים את לשפשף על הצלעות slathered.
מחממים תנור ל 230° עד 121°. שמן את המדף ומניחים את הצלעות על זה בצד העצם למטה על חום עקיף. לכסות ולבשל במשך 1 עד 1 1/2 שעות. להסתובב ולבשל במשך 45 דקות יותר, ואז להסתובב ולבשל עוד 45 דקות, או עד הצלעות להגיע185 על מדחום בשר.
להעביר את הצלעות ללוח חיתוך ולתת להם לנוח, מכוסה בחופשיות בנייר אלומיניום, במשך 10 עד 15 דקות.
חותכים את הצלעות לחתיכות בודדות ומגישים עם רוטב ברביקיו.
Reprinted with permission from America ' S Best Ribs Recipes by Ardie A. Davis and Chef Paul Kirk, © 2012 Andrews McMeel Publishing