צלעות הדר מתובל בגריל עם זיגוג בורבון
צלעות הדר מתובל בגריל עם זיגוג בורבון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 1166 קלוריות, 56 גרם חלבון ו 57 גר' של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 525 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ בסביבות 45 דקות. אם יש לכם פתיתי פלפל, קורנית, שמןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו צלוי בתנור צלעות ארומטיות עם זיגוג בורבון וכתום, בשר חזיר צלוי עם זיגוג בורבון, הדרים ומייפל, ו צלעות ברוטב ברביקיו בורבון חריף (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את המיצים ומים ולמדוד בכוס מדידה. אתה צריך בדיוק 2 1/2 כוסות נוזל. אם יש לך פחות, להוסיף מספיק מים כך שיש לך 2 1/2 כוסות של נוזל, אם יש לך יותר, להיפטר עודף. היחס הנכון של נוזל למלח חשוב עבור המלח לעבוד כראוי.
מניחים נוזלים בקערה בגודל בינוני, להוסיף מרכיבים אחרים מלח—טימין, פתיתי פלפל אדום. מערבבים במשך חצי דקה עד המלח מומס לחלוטין.
הכן את הצלעות: אם אתה רוצה, להסיר את הקרום הדק כי קווים בצד הקעור של כל מתלה צלעות. זה יקל על המלח והתבלינים לחדור, כמו גם קל יותר לחתוך ולאכול כאשר הצלעות נעשות. הכנס קצה סכין קהה בין הממברנה וצלעות כדי לשחרר. אחוז את הממברנה התרופפה ולמשוך משם כדי להסיר.
חותכים את המדפים לשניים. שים בשקית ניילון אטומה למקפיא.
תוסיף את המלח לשקית. לסחוט את האוויר העודף מתוך התיק ולאטום את התיק. לעסות את המלח בצלעות.
מניחים את התיק של מלח וצלעות לתוך קערה (במקרה שיש דליפה) ומניחים למקרר.
מקררים במי מלח במשך 3-6 שעות. שים לב כי brining יותר מדי זמן יכול להרוות את הבשר עם מלח. אז מקל בתוך מסגרת זמן 3-6 שעות.
מחממים בורבון עם סוכר, פלפלים ומלח.
מקציפים בחמאה עד שנמסים. הגדר בצד או לקרר עד 2 שבועות. חם לפני השימוש. אתה יכול גם להכין בזמן הבשר מתבשל בשלב הבא.
הכן את הגריל לחום עקיף: על גריל גז, לחמם את הגריל לחום בינוני 300-325°f עם המבערים באמצע כבוי (אם גריל צורב 3 או 4) או מבער אחד כבוי (אם גריל צורב 2).
עבור גריל קומקום עם פחם, להשתמש 3-4 קילו של בריחים דחף לצד אחד של הגריל. מחבת טפטוף חד פעמית מאלומיניום ליד הסנדלים, מתחת איפה הבשר יהיה, יעזור לשמור על הגריל שלך קל יותר לניקוי. (שכחתי הפעם, שימו לב שאין מחבת טפטוף בתמונה, ועכשיו הגריל מבולגן.)
הסר את הצלעות משקית brining. טפיחה לייבש את הצלעות עם מגבות נייר.
מברשת סורגים גריל עם שמן זית או שמן קנולה.
מניחים את הצלעות בצד של הגריל הרחק ממקור החום, או גז או סעודות. כסה את הגריל.
אם אתה משתמש בגריל גז, להוריד את המבערים, כך שאתה שומר על טמפרטורה של כ 300°f-325°f בגריל.
אם אתה צליית פחם, לכסות את הגריל כך פורקן האוויר על החלק העליון הקומקום הוא ישירות מעל הצלעות. בדרך זו עשן מן הפחם יהיה לפלס את דרכו על הצלעות בדרך החוצה של הגריל.
התאם את פתחי האוורור כך שזרימת האוויר מופחתת בהרבה. הפחתת גודל פתחי האוורור היא דרך לעזור לשלוט בטמפרטורה בגריל ולשמור אותו נמוך. האש חיה מחמצן, כך שאם מפחיתים את החמצן, מפחיתים את כמות החום והשריפה. אם תסגור את פתחי האוורור יותר מדי, הגחלים יכבו מעט מדי חום, ולכן הטריק הוא לשמור על איזון-זרימת אוויר מספיק כדי לשמור על הגחלים בחיים, אבל לא יותר מדי או הגריל יפעל חם מדי והצלעות שלך יבשלו יתר על המידה.
נסה לשמור על טמפרטורה של כ 149°-325°F בגריל. אם אתה משתמש גריל פחם כי אין מדחום מובנה, אתה יכול לשים מדחום בשר דרך פתח האוורור גריל לקחת קריאה של הטמפרטורה.
הפוך צלעות על פני, לבדוק doneness: לאחר 20-25 דקות של בישול, להשתמש מלקחיים כדי להפוך את מדפי הצלעות מעל. אם אתה צליית פחם, להזיז את הקצוות של הצלעות, כמו גם כך הסוף כי היה מול הגחלים עכשיו פונה לקצה של הגריל.
בדוק doneness באמצעות מדחום בשר לאחר 15-20 דקות נוספות. הם נעשים ומוכנים לשלוף ב 68°, אבל אתה רוצה להגיע אליהם 10 דקות בערך לפני שהם נעשים כדי להחיל את הזיגוג.
החל זיגוג בורבון: בערך 63° להתחיל ליישם את זיגוג בורבון פיקנטי.
מברישים את הצלעות עם סירופ זיגוג, מפנה ושופכים את הצלעות עד הסירופ כבר בשימוש. כאשר מדחום קריאה מיידית, מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הצלעות קורא 68°, הצלעות מוכנות להמריא הגריל.
שים לב כי בהתאם לכמות החום בגריל וגודל הצלעות שלך, הצלעות יכול להיעשות תוך 45 דקות או כל עוד 1 1 1/2 שעות. אם טמפרטורת הגריל נשארת יותר על 177°, אז הצלעות ייעשה מהר יותר. קשה לשמור על גריל פחם נמוך מ350, אם כי באופן אידיאלי עבור צלעות אלה אתה רוצה את הטמפרטורה נמוכה יותר, קרוב יותר300. גם לציין שוב כי הגב התינוק הם קטנים יותר בסגנון סנט לואיס יבשל מהר יותר.
הצלעות למגש גדול וחותכות ל-1 או 2 צלעות.