קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות21
מגזין

צלעות הדר מתובל בגריל עם זיגוג בורבון

צלעות הדר מתובל בגריל עם זיגוג בורבון
צלעות הדר מתובל בגריל עם זיגוג בורבון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 1166 קלוריות, 56 גרם חלבון ו 57 גר' של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 525 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ בסביבות 45 דקות. אם יש לכם פתיתי פלפל, קורנית, שמןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו צלוי בתנור צלעות ארומטיות עם זיגוג בורבון וכתום, בשר חזיר צלוי עם זיגוג בורבון, הדרים ומייפל, ו צלעות ברוטב ברביקיו בורבון חריף (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב את המיצים ומים ולמדוד בכוס מדידה. אתה צריך בדיוק 2 1/2 כוסות נוזל. אם יש לך פחות, להוסיף מספיק מים כך שיש לך 2 1/2 כוסות של נוזל, אם יש לך יותר, להיפטר עודף. היחס הנכון של נוזל למלח חשוב עבור המלח לעבוד כראוי.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
2
מניחים נוזלים בקערה בגודל בינוני, להוסיף מרכיבים אחרים מלח—טימין, פתיתי פלפל אדום. מערבבים במשך חצי דקה עד המלח מומס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
הכן את הצלעות: אם אתה רוצה, להסיר את הקרום הדק כי קווים בצד הקעור של כל מתלה צלעות. זה יקל על המלח והתבלינים לחדור, כמו גם קל יותר לחתוך ולאכול כאשר הצלעות נעשות. הכנס קצה סכין קהה בין הממברנה וצלעות כדי לשחרר. אחוז את הממברנה התרופפה ולמשוך משם כדי להסיר.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
4
חותכים את המדפים לשניים. שים בשקית ניילון אטומה למקפיא.
5
תוסיף את המלח לשקית. לסחוט את האוויר העודף מתוך התיק ולאטום את התיק. לעסות את המלח בצלעות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
6
מניחים את התיק של מלח וצלעות לתוך קערה (במקרה שיש דליפה) ומניחים למקרר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מקררים במי מלח במשך 3-6 שעות. שים לב כי brining יותר מדי זמן יכול להרוות את הבשר עם מלח. אז מקל בתוך מסגרת זמן 3-6 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
1
מחממים בורבון עם סוכר, פלפלים ומלח.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2
מקציפים בחמאה עד שנמסים. הגדר בצד או לקרר עד 2 שבועות. חם לפני השימוש. אתה יכול גם להכין בזמן הבשר מתבשל בשלב הבא.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
הכן את הגריל לחום עקיף: על גריל גז, לחמם את הגריל לחום בינוני 300-325°f עם המבערים באמצע כבוי (אם גריל צורב 3 או 4) או מבער אחד כבוי (אם גריל צורב 2).
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
עבור גריל קומקום עם פחם, להשתמש 3-4 קילו של בריחים דחף לצד אחד של הגריל. מחבת טפטוף חד פעמית מאלומיניום ליד הסנדלים, מתחת איפה הבשר יהיה, יעזור לשמור על הגריל שלך קל יותר לניקוי. (שכחתי הפעם, שימו לב שאין מחבת טפטוף בתמונה, ועכשיו הגריל מבולגן.)
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
הסר את הצלעות משקית brining. טפיחה לייבש את הצלעות עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
2
מברשת סורגים גריל עם שמן זית או שמן קנולה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
מניחים את הצלעות בצד של הגריל הרחק ממקור החום, או גז או סעודות. כסה את הגריל.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
אם אתה משתמש בגריל גז, להוריד את המבערים, כך שאתה שומר על טמפרטורה של כ 300°f-325°f בגריל.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
אם אתה צליית פחם, לכסות את הגריל כך פורקן האוויר על החלק העליון הקומקום הוא ישירות מעל הצלעות. בדרך זו עשן מן הפחם יהיה לפלס את דרכו על הצלעות בדרך החוצה של הגריל.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
התאם את פתחי האוורור כך שזרימת האוויר מופחתת בהרבה. הפחתת גודל פתחי האוורור היא דרך לעזור לשלוט בטמפרטורה בגריל ולשמור אותו נמוך. האש חיה מחמצן, כך שאם מפחיתים את החמצן, מפחיתים את כמות החום והשריפה. אם תסגור את פתחי האוורור יותר מדי, הגחלים יכבו מעט מדי חום, ולכן הטריק הוא לשמור על איזון-זרימת אוויר מספיק כדי לשמור על הגחלים בחיים, אבל לא יותר מדי או הגריל יפעל חם מדי והצלעות שלך יבשלו יתר על המידה.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
7
נסה לשמור על טמפרטורה של כ 149°-325°F בגריל. אם אתה משתמש גריל פחם כי אין מדחום מובנה, אתה יכול לשים מדחום בשר דרך פתח האוורור גריל לקחת קריאה של הטמפרטורה.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
8
הפוך צלעות על פני, לבדוק doneness: לאחר 20-25 דקות של בישול, להשתמש מלקחיים כדי להפוך את מדפי הצלעות מעל. אם אתה צליית פחם, להזיז את הקצוות של הצלעות, כמו גם כך הסוף כי היה מול הגחלים עכשיו פונה לקצה של הגריל.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
9
בדוק doneness באמצעות מדחום בשר לאחר 15-20 דקות נוספות. הם נעשים ומוכנים לשלוף ב 68°, אבל אתה רוצה להגיע אליהם 10 דקות בערך לפני שהם נעשים כדי להחיל את הזיגוג.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
10
החל זיגוג בורבון: בערך 63° להתחיל ליישם את זיגוג בורבון פיקנטי.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
11
מברישים את הצלעות עם סירופ זיגוג, מפנה ושופכים את הצלעות עד הסירופ כבר בשימוש. כאשר מדחום קריאה מיידית, מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הצלעות קורא 68°, הצלעות מוכנות להמריא הגריל.
מרכיבים שתצטרך
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
12
שים לב כי בהתאם לכמות החום בגריל וגודל הצלעות שלך, הצלעות יכול להיעשות תוך 45 דקות או כל עוד 1 1 1/2 שעות. אם טמפרטורת הגריל נשארת יותר על 177°, אז הצלעות ייעשה מהר יותר. קשה לשמור על גריל פחם נמוך מ350, אם כי באופן אידיאלי עבור צלעות אלה אתה רוצה את הטמפרטורה נמוכה יותר, קרוב יותר300. גם לציין שוב כי הגב התינוק הם קטנים יותר בסגנון סנט לואיס יבשל מהר יותר.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
13
הצלעות למגש גדול וחותכות ל-1 או 2 צלעות.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)