קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות5
מגזין

צלעות החזיר האסיאתיות הדביקות של מסעדת רוזדייל

צלעות החזיר האסיאתיות הדביקות של מסעדת רוזדייל
צלעות החזיר האסיאתיות הדביקות של דיינר רוזדייל הן מנה עיקרית אסיאתית. מנה אחת מכילה 289 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. 18 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. מתכון זה מ רשת מזון דורש מתלים מלאים צלעות גב חזיר, חומץ יין אורז, עלי דפנה וסריראצ'ה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 30 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 43%, וזה טוב. נסו צלעות חזיר דביקות, צלעות חזיר דביקות, ו צלעות חזיר אפויות דביקות עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
הוסף לסיר הציר הגדול ביותר שלך את המלח, גרגרי הערער, גרגירי הפלפל, עלי הדפנה ומקלות הקינמון.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
גרגרי ערערגרגרי ערער
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מוסיפים את הצלעות ומכסים במים. מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים לאש בינונית ומבשלים עד שהצלעות רכות ומתחילות להיקרע כשהן מקופלות, כ-45 דקות. הוציאו את הצלעות ותנו להן לנוח.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
1
מערבבים את מיץ התפוזים, סירופ התמרהינדי, החומץ, השמן, המולסה, הסריראצ ' ה, סירופ מייפל, טחינה, פלפל, סוכר ושום במעבד מזון עד לאיחוד. מכניסים לסיר ומבשלים על אש נמוכה עד שהוא מסמיך ומצפה את גב הכף.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
3/4 כפית מולסה3/4 כפית מולסה
SrirachaSriracha
תמרינדי.תמרינדי.
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
טחינהטחינה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מחממים מחבת על אש בינונית-גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מוסיפים את הצלעות ומצפים ברוטב. לזרוק את המעיל לחלוטין (ייתכן שיהיה עליך לעשות זאת בשתי קבוצות). צלחת ומפזרים שומשום קלוי. אפשר להוסיף בצל ירוק פרוס או צ ' ילי טרי אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי

מרכיבים

2צלעות חזיר מלאות, שטופות ולא חתוכותצלעות חזיר מלאות, שטופות ולא חתוכות1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)פלפל שחור שלםפלפל שחור שלם11 קילו קישואים,אגוז מוסקט נוסף, לא חובהאגוז מוסקט נוסף, לא חובה2מקלות קינמוןמקלות קינמון596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמלח גס כשרמלח גס כשר2עלי דפנה יבשיםעלי דפנה יבשים11 קילו קישואים,פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטהפסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)גרגרי ערערגרגרי ערער1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)3/4 כפית מולסה3/4 כפית מולסה596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחומץ יין אורזחומץ יין אורז306 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוס אדמה קפוא, מופשרכוס אדמה קפוא, מופשר8ריבס, קצוץ טרי או קפואקישוטים אופציונליים: שומשום קלוי, בצל ירוק פרוס, צ'ילי טריקישוטים אופציונליים: שומשום קלוי, בצל ירוק פרוס, צ'ילי טרי1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)SrirachaSriracha0(חוֹרֶף)טחינהטחינה596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסירופ תמרהינדיסירופ תמרהינדי2ציפורןשיני שום שלמותשיני שום שלמות

יין מומלץ: פינו נואר, שיראז, Zinfandel

צלעות חזיר עובדות ממש טוב עם פינו נואר, שיראז וזינפנדל. צלעות חזיר וחזירים ברביקיו אחרים עם רטבים מתוקים וחריפים עובדים היטב עם היינות האדומים האלה. יין אחד שתוכלו לנסות הוא ספסל סונומה קוסט פינו נואר. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -20 דולר.
ספסל סונומה חוף פינו נואר
ספסל סונומה חוף פינו נואר
רזה, תוססת ומענגת. מקורו בעיקר מ-סנג 'יאקומו אמארל רנצ' ויניארד בסונומה קוסט אווה. זהו יין בעל מבנה רזה ואלגנטי וחומציות תוססת, המזכיר Burgundy.It משלים רטבים עשירים, בשרים קלויים ואוהב להיות מזווג עם עופות.