צלעות וכרוב ממולא
צלעות כרוב ממולא נטול גלוטן,, ללא חלב וקטוגני מנה עיקרית. מתכון זה מכין 12 מנות עם 629 קלוריות, 36 גרם חלבון, ו 44 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 35% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם כרוב, כרוב כבוש, בקר טחון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 20 דקות. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 67%. מתכונים דומים: צלעות וכרוב ממולא, צלעות קצרות עם כרוב, ו לחמניות כרוב / גולבקי / כרוב ממולא.
הוראות
מניחים צלעות בשני 13 אינץ'. איקס 9-ב. בתבניות אפייה. מכסים ואופים בחום של 325 ניתנים לזיהוי למשך 30 דקות. בינתיים, להסיר את הליבה מן הכרוב. בקומקום גדול מבשלים כרוב במים רותחים במשך 2-3 דקות.
הסר עלים חיצוניים כשהם מתרככים. מחזירים את הכרוב למים רותחים עד ש -12 עלים מתרככים ומוסרים. שמור את הכרוב שנותר לשימוש אחר.
הסר ורידים מרכזיים עבים מהעלים. בקערה שלבו את הבקר, החזיר, הבצל, האורז, השום, המלח והפלפל.
מניחים כ 1/2 כוס על כל עלה כרוב. מקפלים בצדדים; להתגלגל, החל בקצה נפרש.
מורחים 1/4 כוס רסק עגבניות ו 1 כוס כרוב כבוש בתנור ההולנדי.
שכבה עם צלעות, 1 כוס כרוב כבוש, לחמניות כרוב, כרוב כבוש שנותר ופירה שנותר. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים על אש בינונית-נמוכה במשך 45-55 דקות או עד שהצלעות רכות ומדחום בשר המוחדר לגלילי כרוב קרא 160 מְזוּגָר.
מגישים עם כף מחוררת או מסמיכים מיצים אם רוצים.